Vydajte sa spoznať krásy Maďarska a začnite napríklad s krásnou Budapešťou. Ubytujte sa v Stories Boutique Hoteli ****, ktorý ponúka naozaj luxusné a originálne ubytovanie. Okrem krásnych izieb sa tešte na raňajky, kávu či čaj v bare, a tiež možnosť skoršieho check inu/neskoršieho check outu.

O ubytovaní

Stories Boutique Hotel **** sa nachádza v centre Budapešti, neďaleko troch staníc metra (400 m) i autobusovej zastávky (500 m). Maďarská metropola vás uchváti množstvom pamiatok, nádhernou architektúrou aj vynikajúcou gastronómiou. Malebné brehy Dunaja s reštauráciami, kaviarňami a múzeami sú vzdialené iba 1 km od hotela. K najznámejším pamiatkam stačí prejsť na druhú stranu rieky cez Budapeštiansky reťazový most. Nájdete tu Budínsky hrad, Rybársku baštu či ikonickú budovu parlamentu (3 km). Za dokonalým odpočinkom môžete vyraziť do termálnych kúpeľov Széchenyi či do Gellértových kúpeľov (3 km). Štvrť Budínskeho hradu a brehy Dunaja sú súčasťou Zoznamu svetového dedičstva UNESCO.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v moderne vybavenej dvojlôžkovej izbe. Po dni strávenom prechádzkami po maďarskej metropole určite oceníte posteľ typu king size s luxusným obliečkami. Každá izba je vybavená WiFi pripojením, LCD televízorom, trezorom, telefónom a minibarom. Súčasťou je tiež priestranná vlastná kúpeľňa s fénom, županmi a papučami.

Na čom si pochutnáte?

Každý deň pobytu začnete bohatými raňajkami, ktoré sa podáva v kaviarni na prízemí hotela, alebo sa servírujú na izbu.

Kde budete relaxovať?

Priamo v hoteli si môžete dopriať veľa druhov profesionálnych masáží a kozmetických služieb.

Niečo naviac

Hotel ponúka veľa nadštandardných služieb. Je možné zaistiť kurz miešania koktailov, služby kaderníka či osobného trénera, súkromného šéfkuchára alebo dokonca tetovanie priamo na hotelovej izbe.

Stories Boutique Hotel ****

Stories Boutique Hotel ****

Király utca 26. , Budapest
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Secret Hotel Kft. IČ: 0109304850


+36-1 80 80 980

info@storiesbudapest.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
3,3 km
Zastávka
0,4 km