Pobyty v Maďarsku sú stvorené na odpočinok. Vyskúšajte Hotel Queen Elizabeth *** v Gödöllő, ktorý leží len 500 m od nádherného zámku cisárovnej Sissi a zároveň blízko Budapešti. Užite si ubytovanie, raňajky v štýlovej reštaurácii aj wellness s vírivkou, saunami a fitnes vybavením. V cene je tiež vstup na spomínaný zámok.

O ubytovaní

Hotel Queen Elizabeth *** sa nachádza v malebnom maďarskom mestečku Gödöllő. Iba pár minút chôdze od hotela leží uprostred obrovskej zámockej záhrady nádherný zámok Gödöllő (500 m), ktorý je po Versailles druhým najväčším barokovým zámkom Európy. Ďaleko to nie je ani ku slávnemu pretekárskemu okruhu Hungaroring (11 km). Príroda chránenej krajinnej oblasti Gödöllő je ideálna pre turistiku pešo aj na bicykli. Hotel je ideálnym východiskovým bodom pre výlety do Budapešti (25 km), centrum mesta je od hotela vzdialené približne hodinu jazdy. Vydajte sa za krásami a pamiatkami maďarskej metropoly, ako je napríklad Budínsky hrad, Rybárska bašta či ikonická budova Parlamentu (30 km). Štvrť Budinskeho hradu a malebné brehy Dunaja plné reštaurácií, kaviarní a múzeí sú na Zozname svetového dedičstva UNESCO. Dokonalý relax zažijete v budapeštianskych termálnych kúpeľoch Széchenyi (25 km) či v Gellértových kúpeľoch (30 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe typu Standard. K vybaveniu každej izby patrí klimatizácia, LCD televízor, WiFi pripojenie, minibar a telefón. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa so sprchou a fénom. Bezpečnostné schránky na cennosti sú k dispozícii na recepcii hotela.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii so záhradkou sa podáva pestrá ponuka maďarských a medzinárodných špecialít vrátane nízkoenergetických a vegetariánskych jedál. Raňajky pre hotelových hostí majú formu bufetu. Súčasťou hotela je aj kaviareň, kde si môžete vychutnať svoj obľúbený nápoj, ľahké občerstvenie či zákusok.

Kde budete relaxovať?

Oddýchnete si v hotelovom wellness, kde nájdete vírivku, fínsku a infra saunu, a tiež fitness centrum. Pre aktívnych hostí sú tu k dispozícii bežecký pás, rotoped, multifunkčná lavička aj činky.

Niečo naviac

Hotel Queen Elizabeth *** s radosťou víta aj štvornohých hostí. V izbe bude pre vášho domáceho miláčika pripravený pelech na spanie, miska a tiež sáčky, ktoré oceníte počas prechádzok po okolí.

Hotel Queen Elizabeth ***

Hotel Queen Elizabeth ***

Dózsa Gy. u. 2. , Gödöllő
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Erzsébet Királyné Szálloda Kft. IČ: 13-09-178485


+36 28 816 817

info@ekhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 4 500 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Podzemné parkovisko: 2 400 HUF/deň; 3 000 HUF/elektrické auto/deň (dostupnosť podľa kapacity)

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
26 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,2 km
Zastávka
85 m