Kehidakustány sú medzi turistami menej známe mestečko, ktoré však ukrýva krásne termálne kúpele. Ubytujte sa v Adult Friendly Admirál Ville. Užijete si komfortné izby, chutnú polpenziu a vstup na wellness terasu s lehátkami a vírivkou. Čaká vás i bohaté vyžitie - šípky, biliard, šach, ale aj stolný tenis či bedminton.

O ubytovaní

Admirál Villa Panzió Kehidakustány sa nachádza v malebnej maďarskej dedinke Kehidakustány vo vzdialenosti iba 300 m od vychýrených termálnych kúpeľov Kehida. Okolitá krajina plná lesov a kopcov s rozhľadňou doslova láka na výlety pešo i na bicykli. Vydať sa môžete napríklad do blízkeho kúpeľného mesta Hévíz (12 km) s unikátnym termálnym jazerom, krásnym historickým centrom, malebnou promenádou aj známymi farmárskymi trhmi. Neďaleké jazero Balaton ponúka veľa možností na turistické, kultúrne i kúpeľné vyžitie. Z prístavu v meste Keszthely (20 km) sa môžete vydať na obľúbené výletné plavby a nájdete tu aj nádherný zámok Helios aj zaujímavé múzeá (marcipánu, hračiek a vozov Cadillac).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete vdvojlôžkovej izbe s balkónom. K vášmu pohodliu je izba vybavená klimatizáciou, WiFi pripojením, LCD televízorom a minibarom. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa so sprchou.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno pobytu si vychutnáte vynikajúce bufetové raňajky. Cez deň je možné objednávať si pokrmy z jedálneho lístka, na ktorom nájdete špeciality tradičnej maďarskej i medzinárodnej kuchyne. Obľúbené sú napríklad miestne domáce pizze. Servírované večere majú podobu trojchodového menu s možnosťou výberu. Všetky jedlá sú pripravované z čerstvých surovín lokálneho pôvodu. Počas leta pravidelne prebiehajú obľúbené večery s grilovaním na drevenom uhlí.

Kde budete relaxovať?

Dokonalý odpočinok si užijete na wellness terase. Nájdete tu vírivku, bazénik, masážne kreslo a príjemnú relaxačnú zónu. Súčasťou penziónu je tiež fínska sauna.

Niečo naviac

Súčasťou penziónu je priestranná záhrada so zázemím na relaxáciu i šport. V spoločenskej miestnosti si môžete zahrať spoločenské hry, biliard a šípky.

Admirál Villa ****

Admirál Villa ****

Kossuth Lajos utca 52. , Kehidakustány
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
IHÁSZ Csaba Vendéglátóipari Kft. IČ: 2009068164


+36 20 998 9720

admiral@kehidakustanypanzio.hu

Check In
12:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Vzdialenosť od jazera
8,6 km
Zastávka
90 m
Aquapark
0,5 km