Že ešte nepoznáte Pécs? To je škoda. Toto krásne mestečko v juhozápadnom Maďarsku stojí za návštevu. Tým skôr, keď sa ubytujete v komfortnom Hoteli Corso ****, kde vás čakajú pekné izby Superior, raňajky aj zapožičanie bicyklov na 4 hodiny. Deti do 6 rokov majú pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Corso Hotel Pécs **** sa nachádza v srdci juhomaďarského mesta Pécs. Pécs vás nadchne svojou príjemnou atmosférou pripomínajúcou Stredomorie i architektúrou, v ktorej sa miešajú stopy antiky, kresťanstva, islamu i judaizmu. Za návštevu rozhodne stojí pamiatka UNESCO: tajuplný podzemný labyrint klenutých katakomb, obvodových stien chrámov a maľovaných hrobiek z dôb staroveku. Neprehliadnuteľnou dominantou mesta je monumentálna katedrála sv. Petra (1,5 km) z 11. storočia na námestí Dóm tér. Mešita Gazi Kasim Pasa (1,5 km) je jedinou kompletne zachovanou islamskou pamiatkou v Maďarsku. Navštíviť môžete aj múzeum zakladateľa pop-artu Viktora Vasarelyho (1,5 km) či múzeum celosvetovo známej porcelánovej manufaktúry Zsolnay (1,3 km). Za výlety pešo aj na bicykli stačí vyraziť do pohoria Mecsek, ktoré sa rozkladá hneď za mestom.

Kde budete spať?

Tešte sa na ubytovanie v elegantnej a priestornej dvojlôžkovej izbe typu Superior s veľkosťou 30 m². Vďaka vkusnému zariadeniu sa tu budete cítiť veľmi príjemne. K vybaveniu izby patrí klimatizácia, WiFi pripojenie, LCD televízia, telefón, trezor a set na prípravu čaju a kávy. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa s fénom.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno pobytu si pochutnáte na vynikajúcich servírovaných raňajkách v reštaurácii.

Niečo naviac

Corso Hotel *** s radosťou víta aj zvieracích hostí. Pre vašich štvornohých miláčikov budú na izbe pripravené misky aj pelechy na spanie.

Hotel Corso ****

Hotel Corso ****

Koller u. 8. , Pécs
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Aquarius Kft. IČ: 0109885237


+36 72 421 900

reservation@corsohotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 3 500 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie (nutné rezervovať vopred) za poplatok podľa parkoviska

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
2,2 km