Užite si pobyt neďaleko Budapešti v Termal Hoteli Vesta, ktorý ponúka ubytovanie v dvoj či trojlôžkovej izbe, neobmedzený vstup do vnútorného a vonkajšieho wellness s (nielen) termálnymi bazénmi a saunou, ale aj bohaté vyžitie pre deti. Pre tie sú pripravené animácie, vnútorná herňa a vonkajšie ihrisko. Deti do 12 rokov majú naviac pobyt zdarma!

O ubytovaní

Termal Hotel Vesta sa nachádza v príjemnom a pokojnom prostredí maďarskej obce Tápiószecső. Priamo pred hotelom sa rozprestiera jazero, v ktorom si môžete zarybárčiť. Dominantou Tápiószecső je barokový kostol svätého Mikuláša (1,5 km), ku ktorému dôjdete príjemnou prechádzkou. Vydať sa ďalej môžete napríklad na Andrássyho zámok v obci Tóalmás (10 km) alebo do kopcovitej krajiny Gödöllő (20 km), ktorá je prírodnou pamiatkou a je ideálnym cieľom pre výlety na bicykli. Centrum Budapešti je vzdialené len 40 km, a tak sa počas pobytu môžete vydať objavovať krásy maďarskej metropoly. K najznámejším budapeštianskym pamiatkam patrí Budínsky hrad, Rybárska bašta (2 km) či ikonická budova parlamentu. Štvrť okolo Budínskeho hradu a malebné brehy Dunaja plné reštaurácií, múzeí či kaviarní sú na Zozname pamiatok UNESCO.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe s balkónom s výhľadom na záhradu a jazero. K úplnému pohodliu budete mať v izbe k dispozícii klimatizáciu, WiFi pripojenie, televíziu, minibar, trezor a písací stôl. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa s fénom, županmi a kozmetikou. Pre rodiny a pobyty vo viacerých osobách je možné zaistiť priestrannejšie trojlôžkové a štvorlôžkové izby.

Na čom si pochutnáte?

Príjemným začiatkom každého dňa pobytu bude bohatý Švédsky stôl v hotelovej reštaurácii. Večere pre hotelových hostí majú podľa obsadenosti formu bufetu, alebo servírovaného trojchodového menu. V ponuke nikdy nechýbajú pokrmy bez laktózy a bez lepku.

Kde budete relaxovať?

Oázu pokoja a pohody predstavuje wellness centrum. Nájdete tu vnútorné i vonkajšie termálne bazény a tiež zážitkový bazén. V relaxácii môžete pokračovať vo vírivke, fínskej saune a soľnej komore. Súčasťou je tiež slnečná terasa.

Cestujete s deťmi?

Pobyt si tu užijú aj tí najmenší, pre ktorých je pripravený detský bazén so šmykľavkami, vnútorná herňa a vonkajšie ihrisko. Pravidelne tu prebiehajú tiež zábavné detské animačné programy. Pre staršie deti je k dispozícii miestnosť s Xboxom.

Niečo naviac

Nuda počas pobytu rozhodne nehrozí. Aktívni jedinci zaiste ocenia fitness centrum. Zabaviť sa môžete pri hraní biliardu a za priaznivého počasia využiť vonkajšie zázemie na grilovanie.

Termal Hotel Vesta

Termal Hotel Vesta

Gyógyfürdő út 1/a. , Tápiószecső
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Magdolna Lakópark Kft. IČ: 13-09-140063


+36 20 452 0788

info@vestahotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Minibar
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
1,2 km