Vydajte sa na skvelú relaxačnú dovolenku do maďarského mesta Harkány. Ubytovaní budete v luxusnom Divina Boutique Hoteli **** len 280 m od kúpeľov a pochutnáte si na skvelej polpenzii, ktorá sa podáva v partnerskom hoteli. Deti do 5 rokov majú pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Divina Boutique Hotel Harkány **** je nový butikový hotel ležiaci doslova pár krokov od vychýrených kúpeľov Harkány (300 m). Celý hotel je vybavený v luxusnom butikovom štýle a všetko je dovedené do najmenšieho detailu, aby bola pre hostí každá chvíľa tu nezabudnuteľná. Okrem kúpeľov je Harkány obľúbené tiež pre stredomorské podnebie a kvalitné víno pochádzajúce z miestnych vinohradov. Z hotela dôjdete behom pár minút do krásneho kúpeľného parku s fontánou a pohodlnými lavičkami. Ďalej tu nájdete niekoľko úchvatných kostolov, príjemnú promenádu ​​Zsigmondy (700 m) a múzeum súčasného umenia Futó László Pál. Na výlet sa môžete vydať do neďalekého mesta Pécs (30 km), ktoré ponúka množstvo architektonických pamiatok z tureckých dôb a múzeí. Jedinečný pamiatkový komplex nekropola zo 4. storočia je súčasťou Svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. Vo vedľajšom mestečku Siklós (4 km) nájdete niekoľko pamätihodností z čias stredoveku a tureckej nadvlády vrátane hradu z 12. storočia.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z jedinečných dvojposteľových izieb s terasou. Izby sú vybavené prepychovým nábytkom a nájdete v nich klimatizáciu, LED televíziu, WiFi pripojenie a vlastnú kúpeľňu so sprchou a fénom. Nechýba ani trezor, minibar a telefón.

Na čom si pochutnáte?

Deň začnete v hotelovej reštaurácii bohatými raňajkami vo forme bufetu s pestrým výberom studených i teplých pokrmov, domáceho pečiva a dezertov. Všetko je pripravené výhradne z tých najkvalitnejších čerstvých ingrediencií. Večere majú tiež formu bufetu a uspokojí aj tých najnáročnejších gurmánov. Pochutnáte si na predkrmoch, polievkach, hlavných chodoch aj dezertoch. Ľahké občerstvenie či vás obľúbený nápoj vám radi pripravia v Lounge bare.

Divina Boutique Hotel ****

Divina Boutique Hotel ****

Bajcsy-Zsilinszky utca 11. , Harkány
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Thermal Media & Travel Hungary Kft. IČ: 0209082985


+36309272985

travelking@harkany.cz

Check In
od 12:00
Check Out
do 9:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
0,5 km