V Hunguest Hotel Répce GOLD **** v kúpeľnom meste Bük prežijete luxusnú dovolenku. Do termálnych kúpeľov sa dostanete z hotela priamou chodbou, užijete si aj hotelové wellness s bazénom, vírivkou aj saunami. Tešte sa aj na vynikajúcu all inclusive stravu.

O ubytovaní

Hunguest Hotel Répce GOLD **** sa nachádza v meste Bük na úpätí rakúskych Álp. Uzavretým a vykurovaným priechodom sa z hotela dostanete priamo do obľúbeného kúpeľného areálu Bük. Na výlet sa môžete vydať aj do ďalších známych kúpeľných miest Sárvár či Szombathely (25 km). Neďaleko hotela začína interaktívny chodník, ktorá vás zoznámi s faunou a flórou oblasti Répce. Nájdete tu aj jedno z najlepších golfových ihrísk v Maďarsku.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe vybavenej klimatizáciou, satelitnou televíziou, WiFi pripojením, minibarom, trezorom a vlastnou kúpeľňou s fénom. Väčšina izieb má aj balkón.

Na čom si pochutnáte?

V klimatizovanej reštaurácii s terasou sa podávajú špeciality maďarskej i medzinárodnej kuchyne. Z bohatej ponuky raňajok a večerí formou bufetu si iste vyberie každý. V priebehu dňa budete mať možnosť objednať si vynikajúci pokrm z jedálneho lístka. Samozrejmosťou je široký výber domácich aj zahraničných vín. V lobby bare si môžete dopriať ľahké občerstvenie, zákusok či obľúbený nápoj.

Kde budete relaxovať?

Veľkou prednosťou hotela je chodba, ktorá ho priamo prepája s termálnymi kúpeľmi Bük. Môžete sa preto už v izbe obliecť do županu a vyraziť si užívať liečivú vodu a osviežujúce procedúry. Areál kúpeľov ponúka celkom 33 bazénov s plochou cez 5 200 m² vrátane víriviek a dvoch detských bazénov. Nájdete tu tiež saunový svet s mnohými druhmi sáun, parným kúpeľom, Kneippovým chodníkom a odpočivárňou. Liečivá termálna voda s teplotou 32 - 38 °C má blahodárne účinky pri liečbe ochorení pohybového aparátu, gynekologických problémoch, bolestiach svalov a ďalších zdravotných komplikáciách. Doprajte si ďalej niektorú z mnohých masáží a kozmetických procedúr.

Cestujete s deťmi?

V hoteli sú vítaní aj najmladší hostia, pre ktorých je pripravený detský kútik plný hier a zábavné animačné programy. Samozrejmosťou je poskytnutie vybavenia pre deti priamo na izbu.

Niečo naviac

V Hunguest Hoteli Répce GOLD **** sa rozhodne nudiť nebudete. Zájsť si môžete do kaderníctva, na masáž alebo manikúru. Pre vašu zábavu je k dispozícii biliard, stolný tenis alebo miestnosť s X-boxom.

Hunguest Hotel Répce GOLD ****

Hunguest Hotel Répce GOLD ****

Európa út 3. , Bük
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hunguest Hotels Zrt. IČ: 13-10-041729


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,8 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
0,4 km