Užite si pobyt priamo pri brehu obrovského Balatonu! Ubytovanie vám zaistí Hotel TOK Zamárdi s komfortnými izbami, chutnou polpenziou formou bufetu a tiež privátnym vstupom do wellness centra (vírivka a sauna). Na dosah budete mať nielen pláž, ale aj rôzne turistické zaujímavosti.

O ubytovaní

Hotel TOK Zamárdi sa nachádza v letovisku Zamárdi na južnom pobreží jazera Balaton. Hotel ponúka úchvatný panoramatický výhľad na vodnú plochu s horami v pozadí a polostrov Tihany. Najbližšia pláž je vzdialená iba 100 m.

Hlavné mesto južného brehu Siófok (7 km) zvané aj „hlavné mesto Balatonu“, je jedným z najobľúbenejších maďarských letovísk s dlhými trávnatými plážami a cyklistickými chodníkmi. Pobrežná promenáda Zlatého brehu s prekrásnymi ružovými záhradami je ideálna na príjemné prechádzky. Zábava aj dokonalý relax na vás čaká v zážitkových termálnych kúpeľoch Galerius (14 km).

Pobyt si môžete spestriť výletom lodí, ktoré vyplávajú priamo zo Zamárdi, prípadne zo Siófoku. Doplavia vás napríklad na poloostrov Tihany s krásnou prírodou a plážami či do ďalších obľúbených pobrežných letovísk ako Balatonfüred a Balatonalmádi, ktoré ponúkajú množstvo atraktívnych možností trávenia voľného času a pamiatky ako stvorené na navštevu.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v moderne zariadenej dvojlôžkovej izbe s balkónom. Z izieb zariadených v tyrkysovej a šedej farbe na vás bude dýchať elegantná harmónia. K vášmu pohodliu tu nechýba klimatizácia, WiFi pripojenie, televízia a minibar. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa so sprchou a fénom.

Na čom si pochutnáte?

Každý deň pobytu začnete bohatými bufetovými raňajkami. V ponuke je pestrý výber jedál maďarskej i medzinárodnej kuchyne. Večer sa v reštaurácii podávajú bufetové večere. Svoj obľúbený nápoj si môžete dať v lobby bare.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je tiež wellness vybavené fínskou saunou, vírivkou a relaxačnou zónou.

Hotel TOK Zamárdi

Hotel TOK Zamárdi

Rákóczi Ferenc u. 38. , Zamárdi
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Élelmiszerlánc - Biztonsági Centrum Nonprofit Kft. IČ: 0109184315


+3630/932-9244

szallas@zamardi.elbc.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
0,2 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
9,1 km