Tiež milujete burgre? Potom by ste rozhodne mali ochutnať poctivé burgery podľa originálnej maďarskej receptúry vo vychýrenej reštaurácii BetyárJó falatozó v meste Zalaszentgrót neďaleko jazera Balaton. Burger box obsahuje hamburger podľa výberu, prílohu, nápoj a dezert podľa výberu. Okoreňte svoju návštevu Maďarska jedinečným gurmánskym zážitkom!

Lákajú vás netradičné kulinárske zážitky? Potom rozhodne vyrazte na hamburger box do obľúbenej reštaurácie BetyárJó falatozó, ktorú nájdete v maďarskom mestečku Zalassentgrót neďaleko jazera Balaton. V modernej reštaurácii so štýlovým dreveným nábytkom sa budete cítiť ako doma. Počas leta si môžete posedieť na príjemnej terase.

Tešte sa na poctivé domáce burgre, v ktorých sa nezaprú výrazné maďarské chute. Hamburger box obsahuje burger podľa vášho výberu s prílohou, nápoj a, samozrejme, nesmie chýbať ani sladká bodka. Dáte prednosť klasickému hovädziemu burgeru, odľahčenejšej verzii s kuracím mäsom či rybou, alebo si pochutnáte na bravčovom či s trhanými rebierkami?

Či už si vyberiete akúkoľvek variantu, zaručene sa budete olizovať až za ušami. Ako prílohu dostanete hranolky a šalát, na pitie si môžete vybrať remeselné pivo alebo limonádu z miestneho pivovaru. Ponuka dezertov sa priebežne mení, ale zaručene to bude dokonalé zakončenie výnimočného gurmánskeho pôžitku.

Pokiaľ máte akékoľvek potravinové alergie či diétne požiadavky, neváhajte o nich informovať personál. V ponuke sú vždy pokrmy pre vegánov, celiakov či stravníkov s intoleranciou laktózy.

Otváracia doba reštaurácie:

  • PO - ŠT: od 8:30 do 20:30 hodín
  • PIA - SO: od 8:30 do 22:00 hodín
  • NE zatvorené