Svetoznáme termálne kúpele Hévíz budete mať len na 15 minút chôdze od vás. V útulných apartmánoch s vlastnou kuchynkou a balkónom v Penzióne Főnix Club & Wellness Hévíz *** vás navyše čakajú raňajky formou bufetu, neobmedzený vstup do hotelového wellness alebo welcome drink. V miestnej termálnej vode sa uvoľní aj ten najväčší workoholik.

O ubytovaní

Penzión Főnix Club & Wellness Hévíz *** sa nachádzajú v pokojnej vilovej štvrti len 15 minút chôdze od preslávených termálnych kúpeľov Hévíz. Mesto je známe vďaka najväčšiemu biologicky aktívnemu prírodnému termálnemu jazeru sveta. Historickým centrom s farmárskymi trhmi sa môžete prechádzať po malebnej promenáde. Krásy okolitej prírody a jazero Balaton (6 km) spoznáte pri výletoch po mnohých značených turistických trasách. Blízko je to do Keszthely (5 km), kde nájdete nádherný zámoček Festetic či zaujímavé múzeá, napríklad marcipánu, hračiek či áut Cadillac.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v apartmáne v jednej z dvoch budov hotela. Väčšina apartmánov má balkón. Všetky apartmány sú vybavené spálňou, obývacou izbou s možnosťou prístelky a samostatnou kúpeľňou. Niektoré apartmány majú tiež kuchyňu.

Na čom si pochutnáte?

V rodinnej reštaurácii s terasou v hoteli sa môžete tešiť na špeciality maďarskej i medzinárodnej kuchyne, ktoré dopĺňa široký výber miestneho vína. Podávajú sa tu raňajky aj večere formou bufetu Počas dňa je možné hlad i chuť zahnať niektorou z lahôdok à la carte.

Kde budete relaxovať?

Perfektný odpočinok si môžete dopriať aj v hotelovom wellness. Čaká na vás krytý bazén s panoramatickým výhľadom na celý Hévíz i okolie a s teplotou vody okolo 28 °C. Nechýba ani vírivka a fínska sauna. V hoteli si tiež môžete vybrať jednu z bohatej ponuky masáží a zažiť skutočne dokonalý relax.

Főnix Club & Wellness Hévíz ***

Főnix Club & Wellness Hévíz ***

Dr. Babócsay utca 54. , Hévíz
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Zobeszida Kft.​ IČ: 20-09-075400


+36 83 200 298

fonixhotel.direkt@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 6 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,3 km
Vzdialenosť od jazera
3 km
Zastávka
0,6 km