Vydajte sa do maďarského kúpeľného mestečka Hajdúszoboszló a ubytujte sa v Hoteli Pávai ***. Ten leží len 650 m od vychýrených miestnych termálov Hungarospa, ktoré sa môžu pýšiť 45 bazénmi, a to vrátane najväčšieho bazéna v strednej Európe s rozlohou 6 200 m². Vy budete mať prístup do 13 z nich. V cene balíčka je celodenný vstup práve do týchto kúpeľov, welcome drink a polpenzia formou bufetu.

O ubytovaní

Hotel Pávai *** sa nachádza v mestečku Hajdúszoboszló na severovýchode Maďarska. K jednému z najväčších kúpeľných komplexov celej Európy, HungaroSpa Hajdúszoboszló (1 km), to z hotela budete mať len pár minút chôdze. Súčasťou komplexu je vonkajšie kúpalisko a aquapark s dlhou plážou a 13 bazénmi a vnútorný vodný park Aqua-Palace. Nájdete tu aj liečebné kúpele s bazénmi plnými miestnej termálnej vody.

Ďaleko to nebudete mať ani do centra Hajdúszoboszló, kde môžete obdivovať stredoveké hradby a opevnenia (2 km) alebo navštíviť etnografické múzeum či technické múzeum (1,8 km) s expozíciou dopravných prostriedkov. Za krásami prírody Veľkej dunajskej nížiny sa vydajte do neďalekého Národného parku Hortobágy. Skvelým cieľom výletu je aj mesto Debrecín (20 km) so zaujímavými múzeami, mnohými historickými pamiatkami a zoologickou záhradou.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortne zariadenej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. Súčasťou vybavenia je pohodlná posteľ, klimatizácia, WiFi pripojenie, televízia, stôl s posedením, chladnička, trezor a fén. Niektoré izby majú aj balkón.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno pobytu sa posilníte pri bufetových raňajkách s výberom teplých i studených pokrmov. Večere pre hotelových hostí majú podľa obsadenosti bufetovú alebo servírovanú formu.

Hotel Pávai ***

Hotel Pávai ***

Pávai Vajna út 5. , Hajdúszoboszló
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
ANGARI-ZÓNA Kft. IČ: 09-09-034104/5


+3620/275-1298

pavaihotel@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 1 500 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Zastávka
80 m
Aquapark
0,5 km