Doprajte si relaxačný pobyt v krásnom Hoteli Bobbio *** v pokojnej vilovej štvrti Budapešti. V cene máte celodenný vstup do termálov s vnútornými aj vonkajšími bazénmi, svetom sáun a ďalšími atrakciami.

O ubytovaní

Hotel Bobbio *** sa nachádza v jednej z najkrajších a zároveň najpokojnejších lokalít v Budapešti obklopených zeleňou a Budínskými vrchmi. Cesta do úplného stredu mesta trvá autom či hromadnou dopravou iba 10 minút. Vyvezte sa lanovkou (2 km) na neďalekú rozhľadňu Belvedere, z ktorej sa vám naskytnú nádherné panoramatické výhľady. Vyskúšajte tiež obľúbené termálne kúpele Király (5 km) či Gellértove kúpele (8 km). Pri pobyte v maďarskej metropole by ste rozhodne nemali vynechať návštevu Budínskeho hradu, Rybárskej bašty (6 km) a budovy maďarského parlamentu (7 km). Štvrť okolo Budínskeho hradu a malebné brehy Dunaja (5 km) sú na Zozname pamiatok UNESCO.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v elegantnej izbe alebo apartmáne s interiérom ladeným do prírodných farieb a krásnym výhľadom na hory alebo do záhrady. Niektoré izby disponujú aj klimatizáciou alebo balkónom.

Dvojlôžková izba Standard (12 m²) môže byť vybavená dvojlôžkovou posteľou alebo dvoma oddelenými jednolôžkami. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, televíziu, WiFi pripojenie a minibar.

Trojlôžková izba Standard (15 m²) ubytuje až 3 osoby. K jej vybaveniu patrí kúpeľňa so sprchou, televízia, minibar a nechýba ani bezdrôtové pripojenie k internetu.

Štvorlôžkový apartmán Standard (25 m²) je vhodný ako ubytovanie pre rodiny, na manželskej posteli a rozkladacom gauči sa v ňom vyspia až 4 osoby. Má vlastnú kúpeľňu, WiFi pripojenie, TV a minibar.

Na čom si pochutnáte?

Deň začnete v hotelovej reštaurácii vynikajúcimi a bohatými raňajkami vo forme bufetu. Posedieť si môžete aj na presklennej terase či na záhradke. Osviežujúci nápoj, výberovú kávu a ľahké občerstvenie vám radi pripravia v drink bare.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni si oddýchnete v saune či infra saune. Doprajte si tiež niektorú z príjemných masáží.

Hotel Bobbio ***

Hotel Bobbio ***

Béla király út. 47 , Budapešť
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Bobbio Kft. IČ: 01-09-076609


+(36) 12 744 000

info@bobbio.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
5 km
Zastávka
0,6 km