V R31 Residencii zažijete relaxačnú dovolenku svojich snov, či už vyrážate v páre, alebo s rodinou. Vstup do termálnych kúpeľov Sárvár, prepychové wellness centrum so saunami, chutné raňajky a ubytovanie v moderných izbách a apartmánoch až pre 5 osôb, všetko je zaistené. Navyše budete mať aj zapožičanie bicyklov, až 3 večere v luxusnej reštaurácii a welcome drink.

O ubytovaní

R31 Residence nájdete v malebnom kúpeľnom mestečku Sárvár. Jeho lokalita je lákavá predovšetkým pre milovníkov termálnych kúpeľov a relaxačných dovoleniek. Budete ale obklopení aj historickými a kultúrnymi pamiatkami, nehrozí tak ani núdza o príležitosti na výlet.

Priamo v Sárvári sú najväčším lákadlom, samozrejme, miestne termálne kúpele (300 m), ktoré ponúkajú dostatok vyžitia pre návštevníkov všetkých vekových kategórií. Môžete sa tešiť na bazény s liečivou vodou, ale aj saunový svet alebo vodné atrakcie vrátane obrích šmykľaviek a toboganov. Pri prechádzke historickým centrom Sárváru si zase prezriete Nádasdyho hrad (800 m) s múzeom a galériou alebo fontánu na Kossuthovom námestí (850 m) s originálnymi svetelnými a zvukovými efektmi. A ak si chcete trochu oddýchnuť od mestského ruchu, navštívte botanickú záhradu s arborétom (650 m), relax v obklopení zelene pôsobí ako balzam na duši.

Neďaleko Sárváru nájdete ďalšie populárne mesto, Szombathely (25 km). Dominantou mesta je rybník Csónakázó s ostrovom a krásnym parkom, za prehliadku stoja aj historické monumenty z čias rímskeho impéria. Medzi najnavštevovanejšie miesta patrí Iseum Savariense čiže múzeum s expozíciou venovanou starovekému Rímu, Hlavné námestie, katedrála, Kámonské arborétum a záhrada Istvána Járdányiho Paulovicsa.

Vydať sa môžete aj do slávneho kúpeľného mesta Bük (27). Aj to sa pýši bohatou históriou, siahajúcou až do 13. storočia. Kultúrne dedičstvo mesta zastupuje napríklad zámok rodu Felsőbüki Nagy (Szapáry) s okúzľujúcou architektúrou, alebo gotický kostol sv. Klimenta. Čo si rozhodne nesmiete nechať ujsť, sú kúpele Bükfürdo, ktoré sú druhým najväčším kúpeľným komplexom v Maďarsku a 32 termálnych bazénov, saunový svet a najrôznejšie vodné atrakcie vás spoľahlivo zabavia na celé popoludnie.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v dvojlôžkovej izbe s balkónom veľkosti 18 m², ktorý vďaka svetlému interiéru a presklenej stene so vstupom na balkón pôsobí vzdušným a priestranným dojmom. Vyspíte sa na pohodlnom dvojlôžku, alebo môžete zvoliť variant dvoch oddelených jednolôžok. K štandardným posteliam je možné pridať aj 1 prístelku. Súčasťou vybavenia je klimatizácia, vlastná kúpeľňa so sprchou alebo vaňou, kozmetikou a fénom, WiFi pripojenie, televízia a vonkajšie posedenie na balkóne.

Za príplatok môžete zvoliť dvojizbový apartmán (40-42 m²), ktorý bude optimálnym riešením pre rodiny s deťmi, vďaka 4 klasickým lôžkom a možnosti 1 prístelky sa v ňom vyspí až 5 osôb. Apartmán je rozdelený na samostatnú spálňu a obývací priestor s veľkou americkou kuchyňou. Súčasťou je aj klimatizácia, vlastná kúpeľňa so sprchou, televízia či WiFi pripojenie. Nechýba ani balkón.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky aj večere pre hotelových hostí sa servírujú v reštaurácii Onyx Garden & Café v protiľahlej budove. Každé jedlo tu je kulinárskym zážitkom. Bohaté raňajky formou bufetu zahŕňajú teplé i studené jedlá, čerstvé údeniny, syry, jogurty, výber sladkého i slaného pečiva, cereálie, vajcia na niekoľko spôsobov a ďalšie pochúťky. Pokiaľ trpíte potravinovými alergiami či intoleranciami, stačí informovať personál hotela, aby vám bol zaistený čo najpestrejší výber potravín.

Večere sú servírované formou bufetu alebo ako trojchodové menu s polievkou, hlavným chodom a dezertom. Zájsť si sem môžete aj na obed, ponuka reštaurácie pozostáva z lokálnych aj medzinárodných špecialít a jedlá sú pripravované s dôrazom na čerstvosť. V lete si jedlo vychutnáte na slnečnej terase, v chladnejších mesiacoch zase oceníte zimnú záhradu.

Kde budete relaxovať?

V protiľahlej budove Onyx Luxury **** budete mať k dispozícii prepychové wellness centrum s fínskou saunou, infrasaunou, soľnou kabínou a relaxačnou zónou. Pokiaľ ani na dovolenke nevydržíte dlho leňošiť, môžete sa tiež ponaťahovať vo vybavenom fitness centre.

Cestujete s deťmi?

Pokiaľ vyrážate na dovolenku s deťmi, určite oceníte detské ihrisko, na ktorom sa môžu vaše ratolesti vyblázniť.

Niečo naviac

Na pohodlné výlety po meste si môžete v hoteli zapožičať bicykel.

Hotel R31 Residence

Hotel R31 Residence

Rákóczi Ferenc utca 31. , Sárvár
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Sárvár-Ház Kft. IČ: 18-09-106534


+ 36 309 390 953

info@r31sarvar.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,6 km
Zastávka
0,2 km