Užite si pobyt plný odpočinku v atraktívnej lokalite kúpeľného Egerszalóku s ubytovaním v štýlových apartmánoch Sweet-Life Wellness Apartments. V cene sú raňajky, fľaša šampanského, čokoláda aj vstup do wellness centra s vírivkou a saunami. Deti zase potešia ihrisko či možnosť opekania. A čo je najlepšie? Termálne kúpele budete mať na dosah.

O ubytovaní

Sweet Life Wellness Apartments nájdete priamo v centre kúpeľného mestečka Egerszalóku. Hlavnou atrakciou sú miestne termálne kúpele, ku ktorým to budete mať len 200 m. V areáli s plochou 1 900 m² na vás čaká 17 bazénov s unikátnou minerálnou vodou vyvierajúcou z hĺbky 410 m, saunový svet, parné kúpele, aromaterapeutické kabíny a ďalšie atrakcie. Nájdete tu aj jedinečný Soľný kopec (2,4 km) vytvorený vyvierajúcou termálnou vodou. Podobný prírodný úkaz je údajne vidieť len na troch miestach na svete.

Navštíviť môžete tiež termálne kúpele a aquapark Demjén (4 km) alebo kúpeľné mestečko Eger vzdialené len 8,5 km. Okrem miestnych kúpeľov tu stojí za návštevu aj egerský hrad, ktorého história siaha až do 16. storočia, turecký minaret s výškou 40 m či neoklasicistická Bazilika, ktorá je druhým najväčším chrámom v Maďarsku. Na výlet do prírody sa vydajte do údolia Szilvásvárad (34,3 km) s prekrásnym závojovým vodopádom alebo k jazeru Tisza (47,7 km). To je považované za jedno z najkrajších v Maďarsku a pýši sa divokou prírodou a bohatou faunou.

Kde budete spať?

Izby Superior nájdete na prízemí, merajú 25 m² a sú vybavené pohodlnou manželskou posteľou, rozkladacou pohovkou, káblovou televíziou, WiFi pripojením a rýchlovarnou kanvicou. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo rohovou vaňou, k dispozícii navyše budete mať vonkajšiu terasu.

Izby Deluxe sú vybavené rovnako ako variant Superior, vrátane vlastnej kúpeľne, terasy či rozkladacej pohovky. Jediným rozdielom je umiestnenie - izby Deluxe nájdete na prvom poschodí.

Izba Junior Suite (35 m²) uspokojí aj náročnejších hostí. Tento jednoizbový apartmán je vybavený posteľou s baldachýnom z mangového dreva, štýlovou zamatovou pohovkou a malým kuchynským kútom. K dispozícii budete mať aj kúpeľňu s hydromasážnym sprchovacím kútom a súkromnú terasu.

Apartmán Black Art Suite (45 m²) sa skladá zo spálne s pohodlnou manželskou posteľou a obývacej časti s rozkladacou pohovkou, kuchynským kútom a jedálenským kútom. Tešiť sa môžete na kúpeľňu s rohovou vaňou, izba však nemá terasu.

Apartmán Family Grand ponúka najviac priestoru (70 m²), ide o variant s dvoma spálňami, dvomi kúpeľňami (so sprchovacím kútom a rohovou vaňou), rozkladacími pohovkami a kuchyňou s jedálenským kútom. Z apartmánu je prístup na vonkajšiu terasovitú chodbu.

Na čom si pochutnáte?

V modernej jedálni si každé ráno pochutnáte na bohatých raňajkách formou bufetu. Nechýbajú čerstvé pečivo, ovocie, zelenina, údeniny, syry, vajcia v rôznych úpravách a, samozrejme, horúce nápoje a džús. Skrátka všetko potrebné na dobrý začiatok dňa. V lete je vonku k dispozícii posedenie aj altánok, môžete si tu pripraviť nejakú dobrotu na grile či nad ohniskom.

Kde budete relaxovať?

Užite si skvelý odpočinok vo wellness zóne podľa vášho gusta. Využiť môžete krásnu vírivku, infra a fínsku saunu, aroma parnú kabínu a relaxačnú miestnosť. Na dvore je navyše aj moderný saunový domček s infračervenou saunou, odpočinkovou zónou a sprchou. Domček je ovládaný na diaľku cez telefón a je nutné ho zarezervovať dopredu, môžete si tak dopriať odpočinok v súkromí.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je pripravené skvelé vonkajšie ihrisko s trampolínou a hojdačkami. Pri pobyte si tiež môžete zapožičať detskú postieľku.

Sweet Life Wellness Apartments

Sweet Life Wellness Apartments

Széchenyi Street 38. , Egerszalók
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Marosvolgyi-Invest Kft. IČ: 24229153-2-10


+36 204 393 808

sweetlifeapartman@gmail.com

Check In
14:00 - 19:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
2 km