Veľkým lákadlom mesta Polanica-Zdrój je kúpeľný park s minerálnymi prameňmi. Hotel Polanica Resort & SPA *** je ako stvorený na rodinnú dovolenku. Po dni strávenom vo wellness alebo výletoch po okolí znovu načerpáte energiu vďaka chutnej polpenzii.

O ubytovaní

Hotel Polanica Resort & SPA *** sa nachádza v meste Polanica-Zdrój v podhorí Bystrických a Stolových hôr, len 17 km od česko-poľskej hranice. Srdcom Polanice je nádherný kúpeľný park (600 m), ktorý priamo susedí s kúpeľnými budovami vrátane sanatória Wielka Pieniawa z roku 1906. Súčasťou parku je aj malebná krytá promenáda a pavilón s pitnými kúrami. Vyhľadávanou atrakciou je svetelná fontána. Po mnohých turistických a cyklistických trasách môžete preskúmavať aj okolie. Vydajte sa napríklad na zámok Lesná skala (17 km), do Pekelského údolia (4 km) s populárnou reštauráciou Piekjelko či do blízkeho mestečka Duszniki-Zdrój (10 km) s veľmi zaujímavým múzeom papiera. Obľúbený lyžiarsky areál Ski Zieleniec je vzdialený len 20 km.

Kde budete spať?

Izby Economy s rozlohou 13 m² ponúkajú výhľad na okolitú zeleň a sú vybavené pohodlnou posteľou, WiFi pripojením, televíziou, rýchlovarnou kanvicou, chladničkou, telefónom a trezorom. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa so sprchou a fénom.

Izby Standard s rozlohou 15 m² ponúkajú výhľad do kúpeľného parku a sú vybavené pohodlnými posteľami, WiFi pripojením, televíziou, rýchlovarnou kanvicou, chladničkou, telefónom a trezorom. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa so sprchou a fénom. Väčšina izieb má balkón.

Izby Deluxe s rozlohou 21 m² ponúkajú panoramatický výhľad južným smerom na okolité vrchy. K vybaveniu izby patrí pohodlná posteľ, rozkladacia pohovka, WiFi pripojenie, televízia, rýchlovarná kanvica, chladnička, telefón a trezor. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa so sprchou a fénom. Väčšina izieb má balkón.

Izby Superior sú naozaj priestranné, majú rozlohu 30 m². Užijete si výhľad na hory, mesto alebo do záhrady. Vybavenie je totožné ako pri izbách Deluxe, navyše majú však izby Superior vždy aj balkón.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej hotelovej reštaurácii si pochutnáte na bohatých raňajkách a večerách vo forme bufetu. Počas dňa je možné objednávať špeciality z jedálneho lístka. Od jari do jesene prebiehajú v neďalekej chate grilovacie večery pri ohni s príjemnou hudbou. Obľúbený nápoj a ľahké občerstvenie vám radi pripravia v hotelovom bare.

Kde budete relaxovať?

Hotel ponúka moderné SPA s veľkým krytým bazénom s 25 m dlhými plaveckými dráhami a plytšiou rekreačnou časťou. Ďalej tu nájdete detskú zónu s bazénom s atrakciami pre najmenších. Počas pobytu môžete neobmedzene využívať aj vírivku a parnú a fínsku saunu v saunovom svete. Alebo čo takto spríjemnenie dňa pri masáži, kozmetickej procedúre alebo novým účesom v kaderníctve?

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je pripravené množstvo zábavy a aktivít. Vo wellness časti je tu pre nich vodný park s atrakciami. Ďalej je súčasťou hotela skvelé vybavená herňa a veľké vonkajšie ihrisko. Mnoho hier si deti užijú aj počas pestrých animačných programov.

Niečo naviac

Pre aktívnych hostí je k dispozícii multifunkčná športová hala s rozlohou 650 m². Do sýtosti si tu užijete rôzne športy ako tenis, volejbal, basketbal, sálový futbal či hádzanú. Do tela si môžete dať tiež v posilňovni. Súčasťou hotelového baru sú dráhy na bowling a biliard.

Hotel Polanica Resort & SPA ***

Hotel Polanica Resort & SPA ***

Górska 2 , Polanica-Zdrój
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
DOM DEVELOPER RESORT Sp. z o.o. IČ: 022299370


+48 571 244 242

recepcja@hotelpolanica.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
1,5 km
Aquapark
10 m
Zjazdovka
23 km