Viete, že do kúpeľov Długopole Zdrój teraz môžete vyraziť na relaxačný pobyt? Únik od každodenného zhonu, schladenie v bazéne, skvelá polpenzia aj štýlové prostredie, ktoré vás uchváti, to je len časť lákadiel tejto ponuky. Ubytovaní budete v luxusnom Hoteli Spa Medical Dwór Elizy ***.

O ubytovaní

Hotel Spa Medical Dwór Elizy *** sa nachádza v okúzľujúcej kladskej prírode len 7 km od hraníc s Českom, v mestečku Długopole-Zdrój. Medzi hlavné lákadlá tejto lokality patrí nielen krásna príroda, ale aj množstvo zaujímavých atrakcií, pamiatok a výletných cieľov v okolí.

Vydajte sa napríklad na hrad Międzylesie (14 km) s jedinečnou strašidelnou prehliadkou, na zámok Gorzanov (17 km) alebo k vodopádu Wilczki (13 km). V mestečku Kletno (30 km) na vás čaká medvedia jaskyňa, obľúbené lezecké centrum či uranová baňa. Milovníci vojnovej histórie si zase nesmú nechať ujsť návštevu pevností Srebrna Góra (48 km) a Kladsko (27,7 km).

S deťmi sa vydajte do kletenského lanového parku alebo na minigolf (29,5 km). Menšie ratolesti určite očarí Záhrada rozprávok (14,4 km) na kopci Lesieniec, kde sa v kúzelnom prostredí lesa vynímajú rozprávkové postavičky. Skvelým zážitkom potom bude návšteva Dinoparku v Karłówe (46,3 km) s 30 modelmi dinosaurov zakomponovanými do malebnej horskej krajiny s prírodnými skalnými útvarmi.

Pešo aj na bicykli môžete zdolať Velkú Deštnú (22 km), najvyššiu horu Orlických hôr, na vrchole ktorej leží nová rozhľadňa s fantastickým výhľadom. Odvážlivci môžu vyskúšať aj rafting pozdĺž tiesňavy Bardzkie (36,3 km). O dostatok športového vyžitia počas zimy sa postarajú lyžiarske areály Biała Woda (20 km), Zieleniec (27 km) či Lądek-Zdrój (22 km).

Kde budete spať?

Izby Standard s rozlohou 16 m² sú okrem pohodlnej postele vybavené LCD televízorom, telefónom, WiFi pripojením a chladničkou. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa. Do izby nie je možné umiestniť prístelku, takže je tu možný pobyt iba s dieťaťom do 3 rokov, ktoré spí na lôžku s rodičmi.

Izby Lux s rozlohou 26 m² disponujú navyše predsieňou a sú vybavené pohodlnými posteľami, rozkladacou pohovkou, dvomi kreslami a konferenčným stolíkom. Nájdete tu ďalej LCD televízor, telefón, WiFi pripojenie a chladničku. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa. Rozkladacia pohovka slúži ako prístelka pre jednu dospelú osobu alebo dieťa.

Apartmán sa skladá z obývacej izby, spálne a kúpeľne. V obývacej izbe s rozlohou 28 m² nájdete rozkladaciu pohovku, dve kreslá a konferenčný stolík, LCD televízor, telefón a chladničku. Spálňa s plochou 16 m² je vybavená šatníkovou skriňou, manželskou posteľou a nočnými stolíkmi. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa a WiFi pripojenie. Rozkladacia pohovka slúži ako prístelka pre jednu dospelú osobu alebo dve deti do 11 rokov.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli sa nachádza aj príjemná reštaurácia. Ráno si môžete vychutnať bohaté bufetové raňajky. Počas dňa si môžete vybrať z jedálneho lístka vynikajúce jedlá európskej kuchyne alebo si v kaviarni vychutnať lahodnú kávu a domáci dezert. Skorá večera je tiež formou bufetu.

Kde budete relaxovať?

Ak zatúžite po odpočinku, je tu pre vás hotelové wellness s vnútorným bazénom s tryskami a fínskou aj parnou saunou. Spríjemniť deň si, samozrejme, môžete niekoľkými druhmi masáží a kozmetických procedúr. V ponuke sú taktiež špeciálne wellness procedúry pre mužov a deti.

Cestujete s deťmi?

O malých hostí bude počas celého pobytu skvele postarané. Personál vám na prianie ochotne požičia vybavenie pre deti ako postieľku, riad, prebaľovací pult či prikrývky. Veľa hier a zábavy čaká v herni, knižnici s detskými knižkami a predovšetkým na rozľahlom vonkajšom ihrisku s množstvom atrakcií. V hoteli prebiehajú aj animačné programy, a tak nuda rozhodne hroziť nebude. Vo wellness je niekoľko procedúr pripravených len pre deti.

Hotel Spa Medical Dwór Elizy ***

Hotel Spa Medical Dwór Elizy ***

ul. Zdrojowa 22 , Długopole-Zdrój
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Nowy Dwór Elizy Sp.z o.o IČ: 526777773


+48 74 8120840

recepcja@dwor-elizy.com

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 20 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
15 km
Bežkovanie
9,3 km