Navštívte poľské Krkonoše a prežite dovolenku v Hoteli Corum *** s raňajkami formou bufetu a vstupom do bazéna a fínskej sauny. Iba pár kilometrov za hranicami našich západných susedov vás čakajú skvelé výlety k vodopádom, na rozhľadne či len tak do prírody. Navyše budete iba 3 km od lanovky na Sněžku.

Overené Travelkingom

“V Hoteli Corum sme strávili príjemné 3 dni. Vybavenie je síce staršie, ale všetko je udržiavané a čisté. Jedlo bolo vynikajúce, raňajkový bufet bohatý a večere veľmi chutné. Personál bol veľmi priateľský. Vírivka bola síce dočasne mimo prevádzky, ale po celodennom lyžovaní nám príjemne spestril večer aj bazén. Hotel stojí v peknej lokalite, síce na okraji mesta, takže je vhodné mať so sebou auto a k lyžiarskym vlekom sa odviesť, ale za ten nočný pokoj to stojí. V okolí je mnoho turistických atrakcií, takže sa sem určite oplatí prísť nielen v zime, ale aj v lete.”

Aneta Ráztokayová - Obchodný tím
Osobne overené v: Februári 2020

O ubytovaní

Hotel Corum *** v poľskom kúpeľnom meste Karpacz je ideálnou destináciou pre milovníkov turistiky aj tých, ktorí túžia po ničím nerušenom odpočinku. Okolie je pretkané turistickými chodníkmi a ponúka skvelé podmienky na spoznávanie poľskej strany Krkonôš.

Zdolajte Sněžku smerom z Poľska – lanovka na najvyššiu českú horu je od hotela vzdialená iba 3 km. Vyrazte tiež k zrúcanine hradu Chojnik (16,6 km) alebo k vodopádu Kamieńczyk (30 km). Zaujímavým spestrením bude exkurzia v sklárni Julia (20,4 km) alebo výlet do podzemnej expozície o ťažbe vo vedľajšom mestečku Kowary (7,5 km).

Neďaleké lyžiarske strediská Stok Relaks (1,2 km) a Winterpol (5 km) poskytuje skvelé zázemie pre zimné športy. Skvele vybavené ski areály nájdete aj v Sklárskej Porube (27,2 km) alebo v Peci pod Sněžkou (37,3 km) na českej strane hranice. Dokonalý relax potom zažijete v neďalekom vodnom parku Tropikana (5,3 km) s mnohými bazénmi a saunovým svetom.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v štandardných izbách, ktoré sú vybavené televíziou, WiFi pripojením, posedením a vlastnou kúpeľňou so sprchou alebo vaňou a uterákmi. Niektoré izby majú balkón.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej hotelovej reštaurácii s terasou si každé ráno vychutnáte raňajky vo forme bufetu. V priebehu dňa si môžete podľa želania objednávať pokrmy z jedálneho lístka. Večer sa podávajú dvojchodové večere.

Kde budete relaxovať?

Po dni strávenom v nádhernej okolitej horskej prírode nie je nič lepšie ako si odpočinúť pri bazéne a vo fínskej saune.

Hotel Corum

Hotel Corum

ul. Kościuszki 12-14 , Karpacz
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Corum Sp. Z o.o. IČ: 364906030


+48 883 520 700

recepcja@corum.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 10 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
15,7 km
Zastávka
2,2 km
Zjazdovka
1,2 km
Bežkovanie
1,2 km

Tipy na výlet

Česká pošta na Sněžke

Česká pošta na SněžkeTip na výlet

Česká pošta na vrchole najvyššej hory Sněžky (1 603 m n. m.) je jednoznačne najvyššie umiestnenou stavbou v Čechách. Využite unikátnu príležitosť a pošlite napríklad pohľadnicu alebo list z tohto unikátneho miesta. Po výstupe sa môžete tešiť aj na občerstvenie a predovšetkým vyhliadkovú terasu na streche pošty s nádherným výhľadom na Česko aj Poľsko. Poštové smerovacie číslo Sněžky je 542 91.

Cieplické termálne kúpele
Cieplické termálne kúpele
Jelenia Góra
Jelenia Góra
Kúpeľné mestečko Świeradów-Zdrój
Kúpeľné mestečko Świeradów-Zdrój