Rezydencju Adriano Spa *** objavíte v údolí medzi kopcami Czantorie a prírodným parkom Sliezske Beskydy v hraničnom trojuholníku Poľska, Česka a Slovenska. Vďaka svojej výhodnej polohe blízko kúpeľného mestečka Ustroň vám pripraví zážitok, na ktorý budete dlho s láskou spomínať. Ubytujte sa v jednej z elegantných dvojlôžkových izieb a každý deň si doprajte chutné raňajky aj dvojchodovú večeru s nápojom. Pobyt vám spríjemní tiež vstup do hotelového wellness so saunou a relaxačnou vírivkou, zľava na masáž či zľava v hotelovej reštaurácii.

O ubytovaní

Rezydencja Adriano Spa *** sa nachádza v kúpeľnom mestečku Ustroń na juhu Poľska, iba 14 km od hraníc s Českom a 40 minút jazdy zo Slovenska. Priamo vedľa hotela sa týči hora Veľká Čantoryje (995 m n.m.), ktorú môžete preskúmavať po lyžiarskych zjazdovkách i turistických trasách. Vyvezie vás na ňu tiež lanovka vzdialená len 200 m od hotela. Priamo v Ustrońi nájdete celkom 16 kúpeľných budov s bohatou ponukou procedúr. Navštívte napríklad kúpele Medical & SPA Prestige Club (4 km) a doprajte si relax v saunovom svete alebo počas masáží. Príjemnou prechádzkou okolo rieky Visly dôjdete do lesnej zoo Niespodzianek (5 km). Neďaleké historické mesto Bielsko-Biała (30 km) ponúka malebné secesný jadro a mnoho gotických, renesančných a barokových stavieb. Najvýznamnejšími pamiatkami sú zámok s regionálnym múzeom a katedrála sv. Mikuláša.

Kde budete spať?

Čaká na vás ubytovanie v elegantnej dvojlôžkovej izbe. Okrem pohodlnej postele v nej nájdete televíziu, WiFi pripojenie a samozrejme tiež vlastnú kúpeľňu.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia Adriano Spa ponúka špeciality poľskej i medzinárodnej kuchyne. Ráno načerpáte energiu z raňajok vo forme bufetu. Počas dňa si môžete vyberať pokrmy z jedálneho lístka. Večer sa v hotelovej reštaurácii podávajú dvojchodové večere s nápojom.

Kde budete relaxovať?

O dokonalé uvoľnenie vášho tela i mysle sa počas pobytu postará wellness s vírivkou a fínskou saunou. Dopriať si môžete tiež širokú škálu masáží a kozmetických procedúr

Rezydencja Adriano SPA

Rezydencja Adriano SPA

Świerkowa 1 , Ustroń
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Aleksandra Kloczkowska Spólka Komandytowa IČ: 369610988


+48 502 743 084

recepcja@adrianospa.net

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,8 km
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
0,3 km