Všetky krásy aj lákadlá poľských Tatier budete mať na skok! Veď Penzión Novobilski *** leží len 50 m od obľúbeného termálneho parku Terma Bania a od slovenských hraníc je naviac vzdialený len 10 km. Čaká vás ubytovanie v príjemnom prostredí, vstup do Terma Bania, zapožičanie bicykla alebo Nordic Walking palíc a rôzne zľavy, s ktorými si nádhernú oblasť Białka Tatrzańska užijete naplno.

O ubytovaní

Penzión Novobilski *** sa nachádza v dedinke Białka Tatrzanska neďaleko poľských Tatier, len 10 km od slovenských hraníc. Moderná budova hotela v horskom štýle je postavená s využitím najmodernejších technológií a využíva iba obnoviteľné zdroje energie. Preslávené termálne kúpele Bania sú od hotela vzdialené iba 130 m a najbližšie lyžiarske stredisko Kotelnica Białczańska je len 500 m ďaleko. Na dosah tak budete mať jeden z najobľúbenejších ski areálov v Poľsku so 16 km upravovaných zjazdoviek všetkých obťažností.

Neďalekému horskému mestu Zakopané (20 km) sa prezýva hlavné zimné mesto, ale očarí vás za každého ročného obdobia. Nájdete v ňom nádhernú promenádu Krupowki, ktorá patrí k najznámejším uliciam Poľska. V tejto malebnej triede lemovanej tradičnými drevenými budovami láka na návštevu mnoho obchodov, reštaurácií a kaviarní. Na jej konci sa rozprestiera obľúbené trhovisko Gubałowka, kde môžete nakúpiť remeselné výrobky aj najrôznejšie dobroty. Vydajte sa tiež na výlet k Čorštýnskemu jazeru (20 km), na ktorého brehoch sú romantické hrady Niedzica a Čorštýn.

Kde budete spať?

Izby penziónu sú skutočne štýlové. Tešiť sa môžete na krásny interiér v modernom horskom štýle a úplné pohodlie. K dispozícii budete mať okrem iného kúpeľňu so sprchovacím kútom, televíziu a WiFi pripojenie. Niektoré izby majú aj súkromný balkón, z ktorého si náležite užijete výhľad na Tatry.

  • Dvojlôžková izba Economy meria 15 m² a okrem pohodlnej manželskej postele vám tu poslúži aj posedenie a sada na prípravu čaju a kávy.

  • Rodinná izba meria 35 m² a ubytuje až 4 osoby na manželskej posteli a 2 prístelkách. Izba je vzdušná a svetlá, nechýba posedenie alebo set na prípravu kávy a čaju.

Na čom si pochutnáte?

Určite vás potešia aj delikátne pochúťky z menu hotelovej reštaurácie Novobilski. V starostlivo pripravených špecialitách sa snúbia regionálne prvky s modernou kuchyňou. V teplých mesiacoch môžete využiť aj posedenie na vonkajšej záhradnej terase.

Kde budete relaxovať?

Za odpočinkom vyrazte do obľúbených termálnych kúpeľov Terme Bania (130 m). Čaká tu na vás vnútorný aj vonkajší areál s plochou cca 25 000 m², rozdelený do 3 zón:

  • Zábavná zóna zahŕňa vnútorné i vonkajšie bazény s vodnými atrakciami a masážnymi prvkami, celoročné tobogany, vnútorné detské bazénik, vonkajšie ihrisko a ďalšie atrakcie.

  • V relaxačnej zóne nájdete 2 termálne bazény s vnútornou i vonkajšou časťou a masážnymi prvkami, vírivku, bylinnú a fínsku saunu (obe textilné), ochladzovací bazén a kaďa so snehom.

  • Saunová zóna ponúka tradičnú ruskú baniu, horalskú saunu, 2 fínske sauny, soľnú kamennú saunu, parný kúpeľ, infrasaunu, soľnú jaskyňu, bazén so slanou vodou, hydromasážny bazén a odpočiváreň.

Cestujete s deťmi?

Pobyt v Penzióne Novobilski *** nadchne aj tých najmenších - vybláznia sa totiž v detskom kútiku alebo na vonkajšom ihrisku.

Niečo naviac

Nudy sa rozhodne báť nemusíte. Hotel ponúka možnosť navštíviť fitness zónu a využiť požičovňu športových potrieb.

Pension Novobilski

Pension Novobilski

Środkowa 182 , Białka Tatrzańska
Poľsko

+48 785 315 935

rezerwacja@pensjonatnovobilski.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,1 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
19,4 km
Zjazdovka
0,5 km
Bežkovanie
0,7 km