Užite si pobyt v poľských Krkonošiach v malebnom mestečku Szklarska Poreba, ktoré je len kúsok k nádherným vodopádom, hradom a ďalším pamiatkam. Ubytovaní budete v luxusnom apartmáne v Cristal Resorte. Aj keď sú apartmány vybavené kuchynkou, varenie nebude nutné, pretože v cene je zahrnutá chutá polpenzia. Dokonalý relax zažijete vo wellness s bazénom, vírivkou a saunami. Páčiť sa tu bude aj deťom, pre tie je tu detský kútik aj ihrisko.

O ubytovaní

Cristal Resort leží v obklopení lesov v pokojnej časti horského strediska Szklarska Poręba (slovensky Sklárska Poruba) vo vzdialenosti len 12 km od hraníc s Českom. Okamžite vás očarí svojou jedinečnou atmosférou, v ktorej sa snúbia miestne tradície s eleganciou. Spoznajte poľskú stranu Krkonôš pri výletoch pešo aj na bicykli. Vyberte sa k vodopádom Kamieńczyk (3,5 km) a Szklarki (4,5 km), na Snežné jamy (8 km) či na druhý najvyšší krkonošský vrchol Szrenica (8 km). Sklárska Poruba je jedným z najväčších lyžiarskych areálov v poľských Krkonošiach a jeho zjazdovky začínajú len 2 km od hotela. V okolí vedie navyše 100 km bežeckých trás.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v priestrannom a moderne zariadenom apartmáne s kuchynským kútom a vlastnou kúpeľňou so sprchou, fénom, setom kozmetiky a županmi. K vášmu pohodliu budete mať k dispozícii aj televíziu, WiFi pripojenie, pohovku a trezor. Za príplatok je možné zaistiť apartmán s balkónom a panoramatickým výhľadom na hory.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii s útulným posedením pri krbe si pochutnáte na bohatých raňajkách a večerách vo forme bufetu. Počas dňa je možné objednávať pokrmy à la carte.

Kde budete relaxovať?

Cristal Wellness & SPA je ideálnym miestom na oddych tela i mysle. Užite si vnútorný bazén s chrličom a fínsku aj parnú saunu. Nenechajte si ujsť ani vonkajšiu vírivku s nádherným panoramatickým výhľadom do okolitej prírody. Vírivka je rovnako ako zimná záhrada s pohodlnými ležadlami v prevádzke po celý rok. Dopriať si môžete aj niektorý z vychýrených rituálov, masáží alebo kozmetických procedúr.

Cestujete s deťmi?

Pobyt si užijú aj malí hostia. Pre tých je pripravené vonkajšie ihrisko s pieskoviskom, hojdačkami a parádnym preliezkovým hradom. Vnútri hotela sa zase ukrýva detský kútik plný hračiek, maľovaniek a kníh. Aj vo wellness sa deti zabavia - do bazéna si môžu vziať plávacie penové valce či plaveckú dosku. Na izbu je možné si zapožičať vybavenie pre deti ako župan, vaničku, postieľku či zábrany k posteli a prebaľovací pult. V reštaurácii sú samozrejme k dispozícii vysoké stoličky a detský príbor.

Cristal Resort Szklarska Poreba ****

Cristal Resort Szklarska Poreba ****

H. Kołłątaja 4A , Szklarska Poręba
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Zdrojowa Hotels Sp z o.o. IČ: 320441334


+48 91 404 0400

rezerwacja@cristal-resort.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,4 km
Zjazdovka
1,4 km