Užite si skvelú dovolenku v Poľských Tatrách a to rovno v obľúbenom mestečku Zakopané. Blízko to budete mať do aquaparku aj do prírody. V Hoteli Helios vás čakajú raňajky formou bufetu, zľavová karta, neobmedzený vstup do sauny a tiež bohaté vyžitie pre deti.

O ubytovaní

Hotel Helios sa nachádza v centre poľského horského mesta Zakopané, ktorému sa hovorí aj hlavné zimné mesto, ale očarí vás za každého ročného obdobia. Len pár minút chôdze od hotela leží najznámejšia poľská promenáda Krupówki (700 m). Nájdete tu tiež svetovo preslávený trh Pod Gubałówka i množstvo historických budov. Doslova pár krokov je to do nádherného rozľahlého parku Równie Krupowa, ktorý je ideálnym miestom na príjemné prechádzky a relaxáciu. Milovníci zimných športov to budú mať k najbližšiemu vleku lyžiarskeho strediska iba 1 km. Zakopané je dokonalou základňou na výlety na bicykli i pešiu turistiku. V blízkom regióne Podhale je množstvo turistických miest, lyžiarskych zjazdoviek, cyklotrás i termálnych bazénov. Vydajte sa aj do blízkych Vysokých Tatier a zdolajte najvyšší slovenský vrchol Gerlachovský štít (33 km), či o niečo nižší Lomnický štít (45 km).

Kde budete spať?

Bývať budete v dvojlôžkovej slnečnej izbe vybavenej v elegantnom štýle. Prirodzená farba stien zaisťuje útulnosť a veľké okná dostatok prirodzeného svetla i nádherný výhľad. Všetky izby sú vybavené televíziou, telefónom, chladničkou a vlastnou kúpeľňou so sprchou alebo vaňou. Fén vám radi požičajú na recepcii.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je Reštaurácia Zakopiańskie Smaki, kde si každé ráno pochutnáte na raňajkách formou bufetu. Pokrmy sú pripravované výhradne z čerstvých sezónnych surovín. Ochutnáte tu miestne i medzinárodné špeciality. Súčasťou reštaurácie je aj detský kútik, ktorý sa malým hosťom určite zapáči. Váš obľúbený nápoj, vynikajúcu kávu či dezert si môžete dať v príjemnom bare so záhradkou.

Kde budete relaxovať?

Zaslúžený oddych vám poskytne hotelová sauna.

Cestujete s deťmi?

Veľa hier čaká na deti v herni. Rodinnú zábavu si užijete pri hraní stolného tenisu.

Hotel Helios **

Hotel Helios **

Słoneczna 2a , Zakopane
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Stanislawa Ślimak IČ: 492938720


+48 18 20 138 08

rezerwacja@hotel-helios.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
17 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
1,6 km
Zjazdovka
2,2 km