Hotel New Skanpol *** sa nachádza v poľskom meste na brehu Baltského mora, Kołobrzegu. Mesto sa prezýva aj vzdušné kúpele, pretože je tu unikátna, jódom nasýtená mikroklíma. Už len pobyt tu vám dokáže zlepšiť rôzne zdravotné ťažkosti. To ale nie je jediné, čo môže mesto ponúknuť. Čakajú tu i nádherné mestské parky, krásne historické centrum a múzeá. V samotnom hoteli si potom môžete užiť skvelé wellness, fitness centrum, chutnú miestnu kuchyňu a množstvo ďalšieho sociálneho i športového vyžitia.

Vedeli ste, že...?

História hotela siaha do 80. rokov, od tej doby prešiel veľkou rekonštrukciou. V hotelovej reštaurácii Sublima pracuje slávny poľský kuchár Andrzej Jakomulski, vďaka ktorému si hostia užijú parádny gastronomický zážitok.


O ubytovaní

Hotel New Skanpol *** sa nachádza v Kołobrzegu v obklopení krásnych zelených parkov a len 800 metrov od pobrežia Baltského mora. Mesto Kołobrzeg je známe svojou unikátnou mikroklímou s najväčšou koncentráciou jódu vo vzduchu a nazýva sa preto vzdušnými kúpeľmi. Ide zároveň o najväčšie kúpeľné centrum na pobreží Baltu. Vydajte sa na príjemnú prechádzku po promenáde pozdĺž rieky Parset (350 m) až do historického centra s nádhernou bazilikou (500 m). Čistá pláž s dĺžkou 12 km leží len 10 minút chôdze od hotela. Určite si nenechajte ujsť ikonický maják (3 km).

Kde budete spať?

Čaká na vás ubytovanie v komfortnej dvojlôžkovej izbe Standard alebo Deluxe vybavenej televíziou, WiFi pripojením, písacím stolom a vlastnou kúpeľňou so sprchou alebo vaňou. Na vyžiadanie je možné do izby pridať prístelku či detskú postieľku.

Izby Standard meria 22 m² a majú výhľad na park alebo na obytnú štvrť. Niekoľko izieb je bezbariérových a niektoré sa dajú prepojiť.

Izby Deluxe sú rovnako veľké (22 m²), ale ponúkajú celkovo vyššiu úroveň. Sú luxusnejšie vybavené a klimatizované, oproti izbám Standard majú navyše aj rozkladaciu pohovku, malú chladničku a set na prípravu kávy a čaju.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej Reštaurácii Skandynawia s príjemnou letnou terasou sa môžete tešiť na bohaté bufetové raňajky aj večere. Druhá z hotelových reštaurácií, Sublima, je známa pre svoju jedinečnú gastronómiu, medzinárodnú kuchyňu a prípravu jedál pred zrakmi hostí. Vynikajúca káva a domáce zákusky a torty na vás čakajú v Café bare Jensen. Ani cez noc sa nudiť nebudete. Navštívte nočný klub Disco Underground a užite si jedinečnú atmosféru, svoj obľúbený drink aj skvelú hudbu.

Kde budete relaxovať?

Hotelové wellness centrum ponúka na odpočinok zážitkový bazén, vírivku a parnú aj fínsku saunu. Dopriať si môžete niektorú z profesionálnych masáží a kúpeľných procedúr. Pre aktívnich jedincov je k dispozícii hotelové fitness centrum s činkami i strojmi.

Cestujete s deťmi?

Veľa hier a zábavy čaká na deti v plne vybavenej herni.

Niečo naviac

Pre milovníkov skrášľovania je v hoteli kaderníctvo a kozmetický salón. Pre zahnanie nudy zase biliard či stolný tenis. Za poplatok môžete využiť aj služby ako pranie, žehlenie alebo čistenie odevov.

Hotel New Skanpol ***

Hotel New Skanpol ***

Dworcowa 10 , Kołobrzeg
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
HNS 16 Sp. z o.o. IČ: 330045458


+48 943 528 211

info@newskanpol.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 60 Zł/noc - Do 5 kg váhy
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 50 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od mora
0,8 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,8 km