Spoznajte poľský Krakov z Hotela Imperial ***, ktorý stojí priamo v jeho centre! Ku všetkým krásam to tak budete mať len pár krokov. A Krakov rozhodne stojí za (nejednu) návštevu. V hoteli si môžete okrem krásneho výhľadu z izby priamo na námestie užiť aj raňajky formou bufetu.

O ubytovaní

O Krakove sa hovorí ako o jednom z tých poľských miest, ktoré by ste pre jeho históriu, gastronómiu aj nízke ceny mali v živote aspoň raz navštíviť. Z Hotela Imperial *** bude poznávanie jeho krás o niečo ľahšie, stojí totiž priamo pri hlavnom námestí, v poľštine Rynku Glównom. Okrem dychberúceho okolia hlavného námestia stojí za to vidieť tiež Židovskú štvrť cca 20 minút chôdze. K Barbakanu sa prejdete za 10 minút, ku kráľovskému zámku Wavel 11 minút a trebárs k Schindlerovej fabrike vzdialenej 34 minút.

Kde budete spať?

Hotel ponúka 33 plne vybavených izieb, kde v každej jednej z nich si budete môcť užiť plochú LCD TV, klimatizáciu, WiFi pripojenie, set na prípravu kávy a čaju, minibar a kúpeľňu so sprchou alebo vaňou, fénom a županmi.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky formou bohatého bufetu so všemožnými potravinami a studenými aj teplými pokrmami pre vás budú prichystané denne. Existuje tu tiež možnosť si nechať priniesť raňajky až do izby. Od 12:00 do 23:00 hodín tu funguje aj reštaurácia s ponukou najmä medzinárodných pokrmov.

Hotel Imperial ***

Hotel Imperial ***

Rynek 26/ Wiślna 2 , Kraków
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
ZKK Invest Group Sp.z o.o. IČ: 362124701


+48 12 422 40 52

recepcja@imperial-hotel.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
5,6 km