Hotel Gell *** sa nachádza v centre mestečka Tweng v rakúskych Alpách vo výške 1 000 m n. m. Doprajte si neobmedzený vstup do wellness, ktoré zahŕňa napríklad fínsku a infračervenú saunu alebo parnú kabínu. Čaká vás tiež all inclusive či polpenzia.

O ubytovaní

Pokiaľ chcete krásnu a bezstarostnú dovolenku v Salzbursku, skúste idylickú dedinu Tweng na úpätí pohoria Taury v rodinnom Hoteli Gell ***. V zime je veľkým lákadlom predovšetkým blízkosť známeho lyžiarskeho strediska Obertauern (7,8 km) s cca 100 km fantastických zjazdoviek a ďalších lyžiarskych centier – Lungau (19,7 km), Fanningberg ( 17 km) v Mariapfarr (17 km) alebo Aineck Katschberg (32,7 km).

V lete si zase užijete krásne (cyklo)túry a vyhliadky – napríklad pri vodopáde Johannes (12,2 km) na vás čaká nádherný prírodný zážitok. Za návštevu stoja aj tradičné alpské chaty, kde ochutnáte regionálne produkty a zoznámite sa s hospodárskymi zvieratami. Vyrazte napríklad do chaty Dikt'n Alm (10 km), Hintere Gnadenalm (14,9 km) alebo Tauernkaralm (19 km)

Hrad Mauterndorf (9,5 km) s Múzeom krajiny Lungau a 44 m vysokou vyhliadkovou vežou, alebo Zámok Moosham v Unternbergu (19,9 km), ktorý bol okrem iného dejiskom niekoľkých rozprávkových filmov, vás uchváti svojimi detailmi a nádychom dávnych čias. Neďaleké termálne kúpele Amadé (34,6 km) budú po všetkých výletoch a športových aktivitách ideálnym miestom na oddych a kompletné obnovenie vašich síl.

Kde budete spať?

Hotel ponúka komfortné izby a apartmány v rustikálnom štýle. Vo všetkých bez rozdielu nájdete káblovú TV s plochou obrazovkou, trezor, telefón, WiFi pripojenie a kúpeľňu so sprchou, WC a fénom. Niektoré majú aj balkón.

  • Izba Standard 2+0 s plochou 12-18 m² je vybavená manželskou posteľou a stolíkom so stoličkami.

  • Izba Standard 2+1 ponúkne plochu 12-18 m², stolík s posedením, manželskú posteľ a prístelku s rozmermi 190x80 cm.

  • Izba Standard 2+2 meria 19-23 m² a nájdete v nej manželskú posteľ, stolík s posedením a poschodovú posteľ pre 2 deti (200x90 cm).

  • Izba Comfort 2+1 (20 m²) disponuje manželskou posteľou, ku ktorej je možné pridať aj prístelku, a stôl so stoličkami. Väčšina týchto izieb má WC oddelené od kúpeľne.

  • Izba Comfort 2+2 má plochu 23 m² a ubytuje až 4 osoby na manželskom lôžku a poschodovej posteli. Nechýba stôl so stoličkami a samostatné WC.

Na čom si pochutnáte?

O vaše gurmánske zážitky sa postará útulná hotelová reštaurácia pod vedením skúseného šéfkuchára. Pochutnať si môžete na regionálnych aj medzinárodných špecialitách z pestrého menu. Večer poseďte napríklad s pohárom vína v hotelovom salóniku či bare.

Kde budete relaxovať?

Oddýchnite si v hotelovom wellness od všedných starostí a nechajte sa rozmaznávať. Wellness zahŕňa fínsku saunu, borovicovú saunu, infračervenú saunu so svetelnou terapiou, parnú kabínu a vonkajšiu vírivku s vodou s teplotou 39 °C. Na relaxáciu vám poslúži aj odpočiváreň s vyhrievanou lavicou, fresh bar, zimná záhrada a Kneippov chodník.

Za príplatok môžete nachytať bronz v soláriu alebo si užiť uvoľňujúce masáže.

Cestujete s deťmi?

Zatiaľ čo budete relaxovať, vaše deti sa budú hrať v detskom kútiku, kde môžu okrem iného organizovať aj turnaje v stolnom futbale alebo sa zahrať na PlayStation.

Hotel Gell ***

Hotel Gell ***

Tauernstraße 23 , Tweng
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Gell GmbH IČ: 65947844


+436 471 204

info@gell.at

Check In
od 12:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 12 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Zastávka
1,5 km
Zjazdovka
8,8 km