Rakúske Alpy si užijete na pobyte v parádnom Hoteli Dachstein West *** s polpenziou, neobmedzeným vstupom do pary a sauny, ski busom a kurzom chôdze na snežniciach. Lokalita je ideálna pre milovníkov lyžovania, prírody a výletov.

O ubytovaní

Sporthotel Dachstein West *** sa nachádza v malebnej horskej dedinke Annaberg. Nechajte všetky starosti doma a príďte si užiť dokonalú aktívnu dovolenku v romantickom údolí rieky Lammer v spolkovej krajine Salzbursko.

Ako už názov hotela napovedá, počas pobytu môžete podniknúť najrôznejšie športové aktivity. Údolie Lammertal je rajom turistiky - v bezprostrednom okolí hotela vedie viac ako 30 značených trás rôznych obťažností. Tí, ktorí dávajú prednosť pokojnejším výletom, môžu vyjsť lanovkou Donnerkogelbahn (3 km) a užiť si nenáročné turistické chodníky s fantastickými panorámami. Alpinistov čakajú náročné túry v okolí hôr Bischofsmütze (12 km), Donnerkogel (8,5 km) a na Dachsteine (23 km).

Nezabudnuteľné výlety zažijete v okolí priezračných alpských jazier, ako sú napríklad Altaussee (55 km), Grundlsee (58 km) alebo Wolfgangsee (50 km). Na brehu prekrásneho jazera Hallstatt (33 km) láka k návšteve rovnomenné mestečko a slávna vyhliadka Päť prstov (38 km), kde si môžete jazero a jeho okolie prezrieť z niekoľkých vyhliadkových plošín alebo tu navštíviť ľadové jaskyne.

Milovníci zimných športov sa môžu v Ski areáli Dachstein West vyblázniť na viac ako 160 km zjazdoviek rôznych obťažností obsluhovaných cez 65 modernými lanovkami a vlekmi. Najbližší vlek Kopfbergbahn sa pritom nachádza len 150 metrov od hotela. Vyznávačov bežkovania zase poteší, že v okolí Annabergu vedú stovky kilometrov upravovaných bielych stôp všetkých úrovní náročnosti. Za netradičnými snehovými zážitkami vyrazte na zimnú sánkarskú dráhu v Abtenau (8 km) alebo na snowtubing do Sankt Martin am Tennengebirge (7 km).

Kde budete spať?

Ubytovanie budete v izbe Standard, ktorá sa tu nachádza v dvojlôžkovom alebo trojlôžkovom variante a jej rozloha je 22 m². Tešiť sa môžete na nadštandardné vybavenie vrátane TV, rádia a vlastnej kúpeľne so sprchou, WC a fénom.

Za príplatok môžete zvoliť aj izbu Superior, štvorlôžkovú izbu alebo Rodinnú izbu. Superior je rovnako veľká ako Standard a ubytuje 2-3 osoby. Oproti predchádzajúcemu variantu má navyše balkón, chladničku a rýchlovarnú kanvicu.

Štvorlôžková izba meria 24–25 m², niektoré izby majú balkón. Rodinná izba má dve samostatné spálne a ubytuje až 5 osôb na 34 m². Niektoré rodinné izby majú balkón.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii s terasou a krásnym výhľadom na údolie rieky Lammer na vás čakajú skvelé gastronomické zážitky. Pochutnáte si tu na regionálnych špecialitách aj medzinárodnej kuchyni pripravenej z čerstvých surovín od miestnych dodávateľov. Každé ráno doplníte energiu na bohaté bufetové raňajky. Potom je v reštaurácii možné objednávať pokrmy à la carte. Dokonalým zakončením každého dňa pobytu je lahodná trojchodová večera, počas ktorej je k dispozícii šalátový bar.

V hotelovom bare si v príjemnej atmosfére vychutnáte svoj obľúbený nápoj a vynikajúci domáci dezert.

Kde budete relaxovať?

Dokonalá aktívna dovolenka sa nezaobíde bez zaslúženého odpočinku. Hotelové wellness je skutočnou oázou pokoja a pohody. Jeho súčasťou sú fínska, parná a infra sauna a nechýba ani relaxačná miestnosť s pohodlnými drevenými lehátkami.

Cestujete s deťmi?

Hotel je ideálnou voľbou aj pre rodiny s deťmi. K dispozícii je detský kútik, kde sa vaše ratolesti určite zabavia.

Sporthotel Dachstein West ***

Sporthotel Dachstein West ***

Annaberg 72 , Annaberg im Lammertal
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Sporthotel Dachstein GmbH IČ: FN565380t


+43 676 516 7173

info@sporthotel-dachsteinwest.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Zastávka
60 m
Zjazdovka
0,3 km