Ak ste milovníkmi aktívnej dovolenky, pobyt v Hoteli Landhaus Amadeus **** uprostred krásnych hôr oblasti Schladming-Dachstein je pre vás tým pravým. Čaká vás ubytovanie v útulných dvojlôžkových izbách či apartmánoch, tešiť sa môžete na bohaté raňajky. Pobyt uprostred rakúskych hôr vám spríjemní neobmedzený vstup do wellness, zľavová karta Schladming-Dachstein Sommercard či požičanie bicyklov. Okolie je navyše posiate turistickými chodníkmi aj ski areálmi.

O ubytovaní

Resort Amadeus - Landhaus Amadeus **** zariadený v tradičnom vidieckom štýle v tichej dedinke Gröbming obklopenej horami. Len 800 m od ubytovania nájdete vonkajší bazén, blízko to budete mať tiež na vyhliadku Stoderzinken (1,1 km) či do najväčšieho lanového parku v Rakúsku - Abenteuerpark Gröbming (2,2 km ). Okrem turistiky si tu doprajte aj jazdu na bicykli, obcou totiž vedie krásna Enžská cyklotrasa. V zime vás poteší zastávka ski busu vzdialená len 8 minút.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v priestrannom apartmáne s jednou alebo dvoma spálňami (za príplatok). Nadchne vás tu dostatok priestoru, dve lôžka a stôl s posedením v každej spálni, a tiež obývacia časť s plne vybaveným kuchynským kútom. Samozrejmosťou je televízor, jedálenské posedenie, balkón a kúpeľňa s fénom. V niektorých izbách vás poteší tiež trezor či minibar.

Na čom si pochutnáte?

Svoj deň v horách oblasti Schladming-Dachstein začnite výdatnými raňajkami formou bufetu v jedálni. O útulnú atmosféru sa postará nielen chutná strava, ale aj teplo z kachľovej pece. Príjemné posedenie potom objavíte v bare alebo na slnečnej terase.

Kde budete relaxovať?

Skvelý deň plný turistiky a športu zakončite odpočinkom vo wellness. Vaše svaly prehreje fínska sauna alebo infrakabína, dopriať si môžete starostlivosť pri masáži alebo len odpočívajte v tepidáriu.

Niečo naviac

V letných mesiacoch vám bude k dispozícii záhrada s detským ihriskom i trampolínou a možnosťou opekania. Športovo založených hostí poteší posilňovňa a požičovňa bicyklov, s ktorými okolie hravo preskúmate. V zime dajte prednosť posedeniu v knižnici či zábave v herni.

Resort Amadeus - Landhaus Amadeus ****

Resort Amadeus - Landhaus Amadeus ****

Stoderstrasse 878 , Gröbming, Austria
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Amadeus Hotelbetriebs GmbH IČ: 364950t


+ 43 680 320 1271

info@landhaus-amadeus.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 8 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Zastávka
1 km
Zjazdovka
10 km