Vyrazte na zimnú dovolenku do rakúskeho mestečka Semmering a ubytujte sa v Sporthoteli am Semmering ***. Môžete si pochutnať si na skvelej miestnej kuchyni, oddýchnuť si vďaka neobmedzenému vstupu do bazéna alebo vyraziť na prehliadku krásneho okolia. Deti do 6 rokov majú pobyt zdarma.

Overené Travelkingom

“Hotel disponuje vlastným, veľmi kvalitným wellness centrom a vďaka lokalite je tiež ideálnym miestom na jednodňové výlety do okolia. Ak teda rovnako ako ja radi vyrážate na prechádzky do hôr a večer si chcete oddýchnuť v saune či v bazéne, tak je Sporthotel am Semmering ideálnou voľbou.”

Jan Přichystal - Vedúci zákazníckej podpory
Osobne overené v: Auguste 2021

O ubytovaní

Sporthotel am Semmering *** leží obklopený krásnym prostredím Viedenských Álp ďaleko od uponáhľaných metropol a veľkomiest. Hneď pár krokov od hotela sa nachádza hora Zauberberg (600 m), ktorú v lete vyšliapnite pre krásne výhľady, v zime ju využite ako ski areál na zjazdové lyžovanie.

Milovníkov aktívnej dovolenky určite zaujme lanové centrum na hore Hirschenkogel (600 m), kde môžete vyšplhať až do 1 350 m, alebo sa prejsť na horských trojkolkách. Pre deti je tu aj zábavné detské ihrisko s množstvom atrakcií. Dostatok adrenalínu vám potom ponúkne aj bikepark Semmering (600 m) s cca 12 km tratí rôznych obtiažností.

Ochudobnení nebudete ani o rôzne poznávacie výlety. Vyraziť môžete vo veľkom štýle, neďaleko totiž nájdete železnicu Semmering (600 m), ktorá pochádza z polovice 19. storočia a je zaradená na Zoznam UNESCO. Navštíviť môžete aj športové múzeum Mürzzuschlag (15 km).

Medzi vzdialenejšie populárne výletné ciele v okolí sa potom radí zámok Oberkapfenberg (52,4 km), kde môžete vidieť výstavu historických zbraní a mučiacich nástrojov, alebo kláštor Stift Vorau (52,8 km), ktorého história siaha až do roku 1163.

Kde budete spať?

V komfortných a presvetlených dvojlôžkových izbách Standard Double budete mať k dispozícii televíziu, fén, telefón a kúpeľňu so sprchovacím kútom a vlastným WC. Zvoliť môžete aj variant Twin s oddelenými posteľami.

Ak chcete váš zážitok povýšiť na novú úroveň, zvoľte luxusnejšiu dvojlôžkovú izbu Superior s balkónom a výhľadom na hory. Všetky dvojlôžkové izby umožňujú prístelku, pre rodiny ale bude pohodlnejším variantom priestornejšia izba Triple.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si určite obľúbite raňajkové bufety, kde budete mať na výber z rôznych druhov obilnín, čerstvo upečeného pečiva, koláčov, údenín a syrov. Na večeru, ktorá je tiež formou bufetu, alebo servírovaná ako štvorchodové menu, sa podávajú ako miestne špeciality, tak jedlá medzinárodnej kuchyne.

Šéfkuchári venujú veľkú pozornosť sezónnym surovinám, môžete sa tak stretnúť so špeciálnym hubovým týždňom, špargľovými hodmi a ďalšími kulinárskymi udalosťami. Reštaurácia ponúka aj špeciálne menu pre deti.

Kde budete relaxovať?

Vychutnajte si zaslúžený odpočinok v hotelovom krytom bazéne, kam budete mať vstup bez obmedzenia. V miestnom wellness si navyše môžete dokúpiť najrôznejšie masáže. V ponuke je napríklad reflexná masáž chodidiel, lymfatická masáž alebo masáž celého tela, ich cena sa pohybuje v rozmedzí 30 - 60 €.

Sporthotel am Semmering ***

Sporthotel am Semmering ***

Carolusstraße 10 , Semmering-Kurort
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Sporthotel am Semmering Betriebs GmbH IČ: FN524377


+43 (0)2664/8641-0

office@sporthotel-semmering.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Zastávka
0,8 km
Zjazdovka
0,6 km