Užite si jedinečnú dovolenku v údolí Rauris v národnom parku Vysoké Taury v blízkosti turistických trás. V Hoteli Sonnhof *** vás čaká vnútorný bazén aj sauna a pochutnáte si na polpenzii i welcome drinku. V balíčku je tiež mnoho výhod a pobyt pre deti zdarma. Čo tak napríklad neobmedzená konzumácia nápojov, každý deň sendvič či dezert s kávou?

O ubytovaní

Hotel Sonnhof *** sa nachádza na malom kopci v centre rakúskeho mesta Rauris. Nudiť sa tu rozhodne nebudete, ako po športovej, tak ani po kultúrnej stránke. Údolie je známe pre ryžovanie zlata, preto sa tu môžete vydať do múzea či na exkurzie týkajúce sa práve tejto oblasti. V lete je tu rovnaké množstvo vyžitia ako v zime, okrem turistiky po okolitých horách preskúmajte tunajší prales, horské pramene alebo niektorú z 80 km dlhej siete cyklotrás. V zime zasa okrem lyžovania v niektorom z blízkych ski areálov (napríklad Hochalmbahnen Ski Resort) vyskúšajte ski alpinizmus, alebo zájdite do zimného zábavného Nugget parku.

Kde budete spať?

Hotel ponúka ubytovanie v celkovo 45 izbách, z toho 39 je dvojlôžkových. V izbách typu Comfort nájdete pohodlnú manželskú posteľ, rozkladaciu pohovku, ktorá poslúži ako prístelka až pre dve deti, ďalej vlastnú kúpeľňu so sprchou alebo vaňou. Niektoré izby majú tiež balkón. K dispozícii sú aj izby Family, ktoré majú tiež dvojposchodovú posteľ a pohodlne sa tu ubytuje až 6 osôb. Ak si chcete dopriať dostatok pohodlia, vyberte apartmán, ktorý ubytuje 6 - 10 osôb a skladá z dvoch spální, obývacej izby, plne vybavenej kuchyne a kúpeľne.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si zaiste pochutnáte. Tešte sa na skvelé raňajky a večere formou bufetu, ktoré si v lete môžete v pokoji vychutnať aj na terase. Kedykoľvek počas dňa si tu môžete dať niečo dobré pod zub. Reštaurácia pripravuje pokrmy najmä medzinárodnej kuchyne a výber ponúkaných alkoholických a nealkoholických drinkov je naozaj široký.

Kde budete relaxovať?

Po dni plnom aktivít a poznávania okolia iste uvítate hotelové wellness. To zahŕňa krytý bazén (9:00 - 18:00 hodín a 20:00 - 20:45 hodín) a fínsku saunu (7:30 - 9:30 hodín a 14:00 - 20:00 hodín). Z bazéna si navyše užijete jedinečný výhľad na 3 000 m vysoké hory.

Cestujete s deťmi?

Detský kútik aj vonkajšie detské ihrisko už na vaše deti čakajú.

Hotel Sonnhof Rauris ***

Hotel Sonnhof Rauris ***

Sonnblickweg 17 , Rauris
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Sonnhof KG IČ: FN531530


+43 654 420 077

sonnhof@rauris.net

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
8:00 - 9:30
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zjazdovka
0,7 km