Zima v horách regióne Dachstein, slnko odrážajúce sa od alpských vrcholkov, čistý vzduch a veľa možností turistiky, to je dovolenka v Hoteli Pruggererhof ***. V cene sú aj chutné raňajky a večere so šalátovým bufetom, vstup do sauny.

O ubytovaní

Hotel Pruggererhof *** leží na úpätí hory Galsterbergalm v turisticky obľúbenom regióne Dachstein-Tauern a len 15 km od Schladmingu. Parádnu aktívnu dovolenku tu prežijete bez ohľadu na ročné obdobie.

V lete si užijete skvelé turistické aj cyklistické chodníky, ktoré vedú priamo okolo hotela. Medzi obľúbené trasy patria napríklad Pruggern-Moosheim-Pruggern (6 km) a Pruggern-Aich-Pruggern (10 km). Na cyklistov čaká populárna cyklotrasa Ennsradweg R7 a ďalších 500 km značených trás rôznych obťažností. Za návštevu v okolí stojí tiež nádherný vodopád Riesach (27,7 km), rekreačný park Holiday Park of Aich (4,3 km) s možnosťou kúpania alebo adrenalínový park Gröbming (3, 6 km).

V zime si poriadne užijete ski areál Galsterbergalm (5 km) so skibusom od hotela zdarma, 13,5 km zjazdoviek všetkých obťažností a 7 km dlhou sánkarskou traťou. Otestujte aj lyžiarske stredisko Hauser-Kaibling (7 km) s detským parkom Wollis Kids Park s rozlohou 2,4 hektára a 1 460 m dlhou zjazdovkou XXL funslope, alebo Schladming Planai (15 km) s prekážkovým Superparkom.

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba meria cca 20 m² je vybavená manželskou posteľou, televíziou, minibarom, písacím stolom, stolíkom s posedením a WiFi pripojením. Súčasťou izby je tiež vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a balkón alebo francúzske okno. Do izby je možné pridať aj prístelku.

Rodinná izba ponúka rovnaké vybavenie ako dvojlôžkový variant, teda televíziu, minibar, písací stôl, stolík s posedením, WiFi pripojenie, kúpeľňu so sprchou a balkón/francúzske okno. Je ale väčší (34 m²), rozdelený na dve samostatné spálne a ubytuje až 5 osôb na 4 pevných lôžkach a 1 prístelke.

Na čom si pochutnáte?

V miestnej štýlovej reštaurácii si každý deň pochutnáte na strave vo forme polpenzie. Kedykoľvek počas dňa si môžete dať na bare tiež nápoj alebo napríklad kávu s dezertom. Súčasťou reštaurácie je aj terasa s krásnym výhľadom.

Kde budete relaxovať?

Po celodennom poznávaní regiónu iste príde vhod malé wellness s relaxačnými lehátkami a saunou, ktorá vás parádne prehreje.

Hotel Pruggererhof ***

Hotel Pruggererhof ***

Oberdorf 6 , Pruggern
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Pruggererhof GmbH IČ: FN535066m


+43 368 523 838

info@pruggererhof.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
3 km