Dovolenka v rakúskych Alpách pre celú rodinu v blízkosti rôznych lyžiarskych stredísk a ďalších atrakcií. V cene je polpenzia, vstup do sauny a pary aj ďalšie lákadlá ako je Salzkammergut Card.

Overené Travelkingom

“Majú tu maďarský personál v rakúskych krojoch, to sa príliš často nevidí! Pobyt na úrovni za super cenu, bola tu skvelá lyžovačka.”

Peter Kóša - Spolumajiteľ Travelkingu
Osobne overené v: Januári 2018

O ubytovaní

Pobyt v Hoteli Tauplitzerhof *** je ideálny pre všetkých milovníkov odpočinku uprostred krásnej prírody rakúskych Álp. Hotel nájdete v malebnej lokalite Tauplitzalm v oblasti Soľnej komory.

V lete sa túrami či cyklotúrami dostanete napríklad k Tauplitzskému vodopádu (3,5 km) alebo k horským jazerám Spechtensee (9 km), Grundlsee (21,3 km), Toplitzsee (28,4 km) a Kammersee (25 km). Urobte si tiež výstup na horu Gindlhorn (7,2 km) s pôsobivými výhľadom, alebo navštívte Dachsteinskú ľadovú jaskyňu (39,8 km), ktorá sa radí k najväčším svojho druhu v Európe.

V zime využite kilometre bežkárskych trás alebo zjazdoviek v blízkych lyžiarskych strediskách - najbližšie, Ski Amadé, sa nachádza iba 250 m od hotela. Celý skiareál Tauplitz ponúka dohromady viac než 42 km zjazdoviek rôznych obťažností a 19 vlekov. Pokiaľ sa budete chcieť po dni na zjazdovke zohriať, zájdite si do kúpeľov GrimmingTherme (8,2 km) alebo Narzissenbad (22,9 km).

Odporúčame tiež urobiť si výlet do neďalekého mestečka Bad Mitterndorf (6,4 km), kde uvidíte zámky Schwanegg a Grubegg a môžete navštíviť Múzeum pletenia alebo Múzeum histórie Strick. Medzi obľúbené výletné ciele patrí aj kúpeľné mesto Bad Aussee (21,2 km) s historickou soľnou baňou.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v pohodlnej izbe s dreveným nábytkom a zariadením v tradičnom alpskom štýle. Skvelú atmosféru vášmu pobytu dodá aj výhľad na Grimming a ďalšie hory. Pri väčšine izieb navyše nájdete balkón, z ktorého si môžete pohľad na okolité panorámy naplno vychutnať.

Dvojlôžkové izby merajú 15-18 m² a môžu mať oddelené postele alebo dvojlôžko. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu s WC, sprchou a fénom, satelitnú televíziu a WiFi pripojenie. V prípade záujmu je možné pridať do izby prístelku.

Rodinné izby (24 m²) sú vybavené veľkou manželskou posteľou a menšou rozkladacou pohovkou, ktorá sa dá využiť ako prístelka. Nechýba vlastná kúpeľňa, televízia so satelitným vysielaním ani WiFi pripojenie.

Apartmán meria 30 m² a má oddelenú spálňu s manželskou posteľou a obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou. Tú je možné využiť ako prístelku. Apartmán má vlastnú kúpeľňu, satelitnú TV a bezdrôtové pripojenie k internetu.

Na čom si pochutnáte?

Bohaté menu miestnej útulnej reštaurácie zahŕňa lokálne a medzinárodné špeciality. Počas pobytu určite vyskúšajte aj pizzu z hotelovej pizzerie, na posedenie vám poslúži bar alebo vonkajšia terasa.

Kde budete relaxovať?

Na uvoľnenie a relaxáciu po dni strávenom aktivitami využite malú wellness zónu, ktorá je súčasťou hotela. Nájdete tu saunu, bylinkovú paru a odpočinkovú miestnosť.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je nachystaný detský kútik, kde sa zabavia napríklad počas horšieho počasia. Väčšie deti si môžu zapožičať aj spoločenské hry či puzzle.

Niečo naviac

Nudiť sa nebudú ani dospelí, v hoteli je k dispozícii aj herňa s biliardom a stolným futbalom. Samozrejme nechýba ani vyhrievaná miestnosť na uloženie lyží a ďalšieho športového vybavenia.

Hotel Tauplitzerhof ***

Hotel Tauplitzerhof ***

Tauplitz 66 , Tauplitz
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
IG Hotel GmbH IČ: 460054a


+43 664 422 1868

info@hoteltauplitzerhof.eu

Check In
14:00 - 21:00
Check Out
8:00 - 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Vzdialenosť od kúpeľov
8,2 km
Zastávka
100 m
Zjazdovka
0,3 km
Bežkovanie
0,3 km