Ak ste milovníkmi aktívnej dovolenky, pobyt v Resortu Amadeus - Landhaus Amadeus **** uprostred krásnych hôr oblasti Schladming-Dachstein je pre vás tým pravým. Čaká vás ubytovanie v útulných dvojlôžkových izbách či apartmánoch, tešiť sa môžete aj na bohaté raňajky. Pobyt uprostred rakúskych hôr vám spríjemní neobmedzený vstup do wellness či požičanie bicyklov. Okolie je navyše posiate turistickými chodníkmi.

O ubytovaní

Resort Amadeus - Landhaus Amadeus **** zariadený v tradičnom vidieckom štýle v tichej dedinke Gröbming obklopenej horami. Len 800 m od ubytovania nájdete vonkajší bazén, blízko to budete mať tiež na vyhliadku Stoderzinken (1,1 km) či do najväčšieho lanového parku v Rakúsku - Abenteuerpark Gröbming (2,2 km ). Okrem turistiky si tu doprajte aj jazdu na bicykli, obcou totiž vedie krásna Enžská cyklotrasa. V zime vás poteší zastávka ski busu vzdialená len 8 minút.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v priestrannom apartmáne s jednou alebo dvoma spálňami (za príplatok). Nadchne vás tu dostatok priestoru, dve lôžka a stôl s posedením v každej spálni, a tiež obývacia časť s plne vybaveným kuchynským kútom. Samozrejmosťou je televízor, jedálenské posedenie, balkón a kúpeľňa s fénom. V niektorých izbách vás poteší tiež trezor či minibar.

Na čom si pochutnáte?

Svoj deň v horách oblasti Schladming-Dachstein začnite výdatnými raňajkami formou bufetu v jedálni. O útulnú atmosféru sa postará nielen chutná strava, ale aj teplo z kachľovej pece. Príjemné posedenie potom objavíte v bare alebo na slnečnej terase.

Kde budete relaxovať?

Skvelý deň plný turistiky a športu zakončite odpočinkom vo wellness. Vaše svaly prehreje fínska sauna alebo infrakabína, dopriať si môžete starostlivosť pri masáži alebo len odpočívajte v tepidáriu.

Niečo naviac

V letných mesiacoch vám bude k dispozícii záhrada s detským ihriskom i trampolínou a možnosťou opekania. Športovo založených hostí poteší posilňovňa a požičovňa bicyklov, s ktorými okolie hravo preskúmate. V zime dajte prednosť posedeniu v knižnici či zábave v herni.

Resort Amadeus - Landhaus Amadeus ****

Resort Amadeus - Landhaus Amadeus ****

Stoderstrasse 878 , Gröbming, Austria
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Amadeus Hotelbetriebs GmbH IČ: 364950t


+ 43 680 320 1271

info@landhaus-amadeus.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 8 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Zastávka
1 km
Zjazdovka
10 km