Vydajte sa do rakúskeho Tirolska a ubytujte sa v mestečku Ischgl, kde nájdete prepychový Hotel Fliana ****superior. Čakajú tu na vás izby Deluxe a nádherné wellness centrum s 5 saunami, plaveckým bazénom a vonkajšou zónou s novým bazénom, opaľovacou terasou a panoramatickou vírivkou. Pochutnáte si na rozšírenej polpenzii, ktorá zahŕňa vitálne raňajky, obedové desiaty a večere formou 5-chodového menu. K tomu budete mať počas dňa k dispozícii nápoje vo wellness bare. Aby to nebolo málo, dostanete regionálnu kartu Silvretta Basic Card, vďaka ktorej budete mať dopravu lanovkami zadarmo. Využiť môžete aj túry so sprievodcom alebo stráženie pre deti.

O ubytovaní

Hotel Fliana **** sa nachádza v malebnom horskom mestečku Ischgl neďaleko hraníc s Nemeckom, Švajčiarskom a Talianskom. Svojim hosťom hotel ponúka výnimočnú polohu priamo pod svahmi jedného z najobľúbenejších lyžiarskych stredísk v celom Rakúsku. Aj bez snehu má však nádherná alpská príroda čo ponúknuť – impozantné vrcholy, ľúbezné horské lúky a nedotknuté lesy, kam až oko dovidí. Vydajte sa spoznať krásy spolkovej krajiny Tirolsko a užite si dokonalú aktívnu dovolenku v akomkoľvek ročnom období.

Priamo pred hotelom je nástupná stanica lanovky na vrchol Idalpe (2 320 m n. m.), ktorý ponúka nádherné panoramatické výhľady a zároveň je skvelým východiskovým bodom pre vysokohorskú turistiku. Zdolať môžete napríklad niektorý z vrcholov na hraniciach so Švajčiarskom - Greitspitz (12 km), Salaaser Kopf (12,5 km) či Bürkelkopf (14 km), alebo ich cez hrebeňovku môžete prejsť pokojne všetky. Atraktívnym cieľom menej náročného výletu sú napríklad krásne horské jazerá ako Madleinsee (5 km) a Schwarzwassersee (3 km). Neďaleké stredisko Kappl (9 km) láka na horskú zoo, múzeum Álp a tri krištáľovo čisté horské jazerá.

Ischgl a jeho okolie je doslova rajom zimných športov. Hotel sa nachádza priamo pod populárnym ski areálom Silvretta Arena, ktorý je cez svahy prepojený so švajčiarskym areálom Samnaun. Na milovníkov snehu tu čaká viac ako 200 km zjazdoviek všetkých obťažností obsluhovaných najmodernejšími lanovkami.

Kde budete spať?

Privíta vás štýlovo vybavená izba s hrejivým interiérom zdobeným drevom a prírodnými materiálmi. Každá izba má vlastnú kúpeľňu a k vybaveniu patrí aj WiFi pripojenie. Pri väčšine izieb navyše nájdete balkón, odkiaľ sa budete môcť nádhernými panorámami kochať od rána do večera.

Izba Classic má plochu 32 m² a nájdete v nej manželskú posteľ, rozkladaciu pohovku, televíziu, minibar a trezor. V kúpeľni je sprchovací kút, sušič vlasov a župany.

Deluxe Suite ponúkne viac priestoru – celých 55 m². Nechýba veľká manželská posteľ, televízia, minibar či trezor, kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom alebo vaňou, fénom na vlasy a župany.

Na čom si pochutnáte?

O dostatok energie aj kulinárskych zážitkov sa postará rozšírená polpenzia. Každé ráno si pochutnáte na bohatých bufetových raňajkách s pestrým výberom teplých i studených pokrmov a bio kútikom s tým najlepším z produkcie miestnych farmárov.

Pokiaľ vás počas popoludnia prepadne hlad či chuť, spoľahlivo ich zaženiete pri popoludňajšom bufete s ponukou domácich koláčov, šalátov a ľahkého občerstvenia.

Dokonalou bodkou za každým dňom pobytu bude 5chodová večera s výberom miestnych i medzinárodných špecialít. Počas večere je k dispozícii aj šalátový bar. Na vyžiadanie je možné zaistiť vegetariánsku či diétnu stravu.

V bare vo wellness si môžete počas odpočinku dopriať nápoje, ovocie a ďalšie dobroty.

Kde budete relaxovať?

Či už deň strávite na zjazdovke, alebo na túre, určite oceníte možnosť nerušeného odpočinku vo Wellness & Relax zóne. Prehriať si svaly a kĺby môžete hneď v 5 druhoch sáun či parnom kúpeli. Ďalej je súčasťou wellness moderný vnútorný bazén a odpočinková zóna.

Vo vonkajšej časti areálu nájdete slnečnú terasu, vírivku a bazén. Počas relaxácie vonku si môžete vychutnávať nádherný panoramatický výhľad na Alpy.

Nové sily môžete načerpať aj počas masáží a upokojujúcich liečebných procedúr.

Cestujete s deťmi?

O zábavu malých hostí sa postará detský kútik s mnohými hračkami. Rodičov určite poteší, že v hoteli funguje detský klub Kids Adventure Club, v rámci ktorého je možné niekoľkokrát týždenne zaistiť profesionálne stráženie detí.

Niečo naviac

Ak by ste so sebou na pobyt radi vzali aj svojho štvornohého miláčika, Hotel Fliana **** je tým pravým miestom. Tento dog-friendly hotel totiž ponúka množstvo služieb, ktoré vám pobyt so psom spríjemnia. Okrem izieb, kde je možné psíkov ubytovať, tu k dispozícii aj psia jedáleň so špeciálnym menu a vonkajší priestor slúžiaci ako toaleta pre psov. Samozrejmosťou je tiež miska a deka v izbe či uvítací darček pre štvornohých kamarátov. Využiť môžete tiež možnosti profesionálneho individuálneho výcviku psov v atraktívnom horskom prostredí.

Hotel Fliana ****

Hotel Fliana ****

Fimbabahnweg 8 , Ischgl
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Fliana GmbH IČ: FN267624s


+435444 5543

hotel@fliana.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
1. domáci maznáčik zdarma, ďalší 20 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie v lete zadarmo, v zime 6 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Zastávka
0,5 km
Zjazdovka
100 m