Pre dokonalý relax nemusíte jazdiť až k Mŕtvemu moru. Rovnaké regeneračné účinky má totiž liečivá voda v Podhájskej. Vyberte si svoj ideálny pobyt v rekreačných zariadeniach Alfa a užite si 20 - 40% zľavu do kúpeľov a 10% zľavu na stravu.

O ubytovaní

Penzión Alfa leží priamo v centre Podhájskej a k známemu termálnemu kúpalisku dôjdete za 10 minút. Okrem relaxu v termálnej liečivej vode objavujte krásy okolia, napríklad miniskanzen s fontánou (850 m), zrúcaninu Mariánska Čeľaď (4,2 km), poprípade navštívte cca 30 km vzdialené Levice so všetkými ich krásami.

Kde budete spať?

V každom štúdiu je pre hostí k dispozícii TV, kuchynský kút so základným vybavením a chladničkou, samozrejmosťou je tiež vlastná kúpeľňa so sprchou. Vďaka ubytovaniu v štúdiách budete mať dostatok pokoja a poriadne si tak počas svojej dovolenky oddýchnete.

Kde budete relaxovať?

Ubytujte sa v Penzióne Alfa priamo v Podhájskej a liečivú vodu termálnych kúpeľov si užijete naozaj naplno. Môžete si tu tiež dopriať relax v jedinečných Rímskych kúpeľoch, kde na vás čaká Kleopatrin kúpeľ, vírivka či bylinková a soľná sauna. Okrem známej fínskej sauny určite navštívte aj netradičnú slovenskú saunu.

Penzion Alfa

Penzion Alfa

Belecká 72 , Podhájska
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Martin Tvrdoň IČ: nemá


+421 903 381 689

tvrdon@podhajska.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
1,7 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1,7 km