Oddychový pobyt pre všetky vekové kategórie v Hoteli Regia *** len kúsok od slávneho Bojnického zámku, ZOO a obľúbených termálnych kúpeľov. Tešte sa na polpenziu, vstup do wellness aj 50% zľavu na masáže.

O ubytovaní

Hotel Regia *** sa pýši komfortom hodného troch hviezdičiek. Väčšina izieb má krásny výhľad na Bojnický zámok, ktorý je vzdialený len 600 m. V blízkosti stojí tiež kúpalisko (250 m) či kúpele Bojnice (400 m).

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v komfortne zariadených dvojlôžkových izbách, prípadne v apartmáne za príplatok. Všetky sú vybavené satelitná televízia, telefónom a vlastnou kúpeľňou so sprchou. V apartmánoch vám bude k dispozícii aj chladnička. WiFi pripojenie je samozrejmosťou. Celková kapacita hotela je 59 priestranných izieb a 3 apartmány.

Na čom si pochutnáte?

Po celú dobu pobytu sa môžete tešiť do hotelovej reštaurácie, kde si pochutnáte na tradičných slovenských, maďarských a medzinárodných dobrotách. Na vyžiadanie je možné tiež pripraviť pokrmy pre osoby so špeciálnymi požiadavkami či diétou. Navštíviť môžete aj hotelový bar.

Kde budete relaxovať?

Pokiaľ si budete chcieť na vašej dovolenke maximálne odpočinúť, určite odporúčame navštíviť hotelové wellness. Čakajú na vás dve sauny alebo rozmerná vírivka, kde načerpáte novú energiu.

Cestujete s deťmi?

Hotel nadchne aj rodiny s deťmi - zabavia sa tu v detskom kútiku aj ihrisku s pieskoviskom.

Niečo naviac

Za zábavou nemusíte chodiť ďaleko, v hoteli vám bude k dispozícii stolný tenis i biliard. Športovo založených hostí poteší fitnescentrum.

Hotel Regia ***

Hotel Regia ***

Zámok a okolie 3 , Bojnice
Slovenská republika

+421 465 430 991

info@hotelregia.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,7 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,7 km
Zjazdovka
19 km