Užite si jedinečný pobyt v kúpeľoch Piešťany. Ubytujte sa v Hoteli Harmonia a nechajte sa hýčkať pri klasickej masáži, rašelinovom zábale či v masážnom kresle. V cene pobytu je aj plná penzia a dieťa do 5,9 rokov má pobyt zdarma.

O ubytovaní

Hotel Harmonia nájdete v Piešťanoch v príjemnom prostredí na brehu priehrady Sĺňava, cca 2 000 m od Kúpeľného ostrova. Okrem relaxu v kúpeľoch si užite prechádzky po (nielen kúpeľných) pamiatkach mesta, množstvo turistických chodníkov, napríklad k Červenej veži (2,1 km) alebo do Vily Bacchus (4,8 km). Nevynechajte ani Balneologické múzeum (3,3 km). Športového vyžitia je tu tiež požehnane, zájdite si napríklad na bowling (500 m), zahrať tenis (200 m), na korčule na inline dráhu (200 m) alebo za vodnými športami (200 m). Zalyžovať si v zime zájdite do Ski Bezovec cca 21 km od hotela.

Kde budete spať?

Tešte sa na priestranné izby so satelitnou televíziou, pracovným stolom, stoličkou a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom alebo vaňou. Izby majú navyše aj balkón s príjemným výhľadom.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii vás čaká bohatý výber z tradičných slovenských i medzinárodných pokrmov, ale aj večery zamerané na rôzne špeciality.

Kde budete relaxovať?

Tešte sa na rehabilitačné centrum s dlhou históriou a množstvom spokojných zákazníkov. Postará sa tu o vás odborný personál, ktorý vám rád odporučí vhodnú liečbu.

Niečo naviac

K dispozícii je aj biliard, spoločenská miestnosť so satelitnou televíziou a zúčastniť sa môžete aj pravidelne organizovaných kultúrnych večerov. Pobavte sa pri dobrej hudbe, tanci alebo si zaspievajte s muzikantom počas Československého večera.

Hotel Harmonia **

Hotel Harmonia **

Odborárska 15 , Piešťany-Banka
Slovenská republika

+421911 544636

hotel@harmoniahotel.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
4 km