Priamo pri Sĺňave si užijete komfortný pobyt v Hoteli Korekt ***. Na svoje si prídu milovníci vodných športov a k dispozícii sú i tenisové kurty a biliard. Počas celého pobytu môžete neobmedzene využívať vonkajšie bazény. Až dve deti zdarma.

O ubytovaní

Hotel Korekt *** sa nachádza pri vodnej nádrži Sĺňava v blízkosti obľúbeného kúpeľného mesta Piešťany. Okrem relaxu v kúpeľoch si tu užijete prechádzky po (nielen kúpeľných) pamiatkach mesta, množstvo turistických chodníkov a množstvo športových aktivít. Zahrajte si bowling, tenis, korčuľujte sa na dráhe alebo vyskúšajte vodné športy na priehrade Sĺňava (150 m).

V Piešťanoch vyskúšajte termálne kúpele (2,8 km) a prejdite sa po krásnom kúpeľnom parku alebo po kolonáde. Pozrite si Fontánu štyroch prezidentov (2,4 km), prejdite cez Kolonádový most (2,5 km) a pozrite si Sochu Lámača barlí. Nenechajte si ujsť Balneologické múzeum (2,8 km) s expozíciami venovanými histórii mesta, dejinám kúpeľníctva a slovenským minerálnym vodám. Celý výlet môžete spojiť s ochutnávkou minerálnej vody, ktorá vyviera v Piešťanoch.

Na dlhší výlet sa vyberte do malej krasovej jaskyne Čertova pec (9,1 km) alebo k zrúcanine hradu Tematín (22,3 km). Navštíviť môžete aj Čachtický hrad (22,9 km), kde žila neslávne známa grófka Bathory, alebo Smolenický zámok (41 km), ktorého výstavba sa skončila v roku 1953, čím sa stal najmladším hradom v bývalom Československu.

Za zimnou lyžovačkou sa vyberte do Lyžiarskeho strediska Bezovec vzdialeného asi 21 km od hotela. K dispozícii budete mať 6 zjazdoviek rôznych stupňov náročnosti, stredisko je vhodné pre začiatočníkov aj pokročilých lyžiarov a snowboardistov. Vyskúšať môžete aj Ski centrum Kálnica Piesky (29 km), kde sa lyžuje nielen na snehu, ale vďaka kvalitnej tráve aj na tráve.

Kde budete spať?

Hotel ponúka ubytovanie v novo zrekonštruovaných apartmánových izbách s balkónom s výhľadom na bazén alebo rekreačný park. Apartmány pozostávajú z obývacej izby, spálne a veľkej kúpeľne so sprchovacím kútom a WC. V spálni nájdete manželskú posteľ a v obývacej časti rozkladaciu pohovku, ktorú možno použiť ako posteľ pre 2 osoby. K vybaveniu patrí TV, chladnička, sušič vlasov a trezor.

Na čom si pochutnáte?

Vychutnajte si polpenziu v hotelovej reštaurácii, kde si môžete vybrať raňajky a večeru z bohatého bufetu (v prípade nižšej obsadenosti sa večera podáva ako trojchodové menu). Ochutnať môžete aj grilované špeciality a o pravú dovolenkovú atmosféru sa postará osviežujúci nápoj na letnej terase s príjemným osvetlením až do neskorých večerných hodín.

Kde budete relaxovať?

V letných mesiacoch si celá rodina užije skvelé chvíle vo vonkajšom bazéne (18 mx5,5 m) s detským bazénom (4,5 mx4,5 m) a teplotou vody 23 - 27 °C. Pri bazéne sú k dispozícii ležadlá a slnečníky na relaxáciu.

Cestujete s deťmi?

Deti sa zabavia nielen v detskom bazéne, ale aj na vonkajšom ihrisku s preliezačkami a trampolínou.

Niečo naviac

Hotel má 3 súkromné antukové kurty, kde si hostia môžu zahrať tenis za zvýhodnenú cenu. K dispozícii je aj veľká trávnatá plocha ideálna na volejbal, bedminton a futbal.

Hotel Korekt ***

Hotel Korekt ***

Odborárska 4114 , Banka
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hollý Milan IČ: 30096308


+421 903 715 811

recepcia@hotelkorekt.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 6 €/noc - Pes alebo mačka do 6 kg, po dohode s recepciou.
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Minibar
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
3 km
Zastávka
0,9 km