Liečebný pobyt v kúpeľnom meste Dudince v Hoteli Flóra vás uvoľní. V cene balíka je plná penzia či polpenzia, neobmedzený vstup do bazénov a až 27 procedúr ako masáže, zábaly, vírivka či bankovanie.

O ubytovaní

Užite si pobyt v kúpeľnom meste Dudince, známom vďaka výnimočne liečivej vode. Ubytovaní budete v Hoteli Flóra **, ktorý vďaka svojim bohatým skúsenostiam patrí k vyhľadávaným hotelom pre ozdravné a wellness pobyty. Hostia sem jazdia celoročne najmä za oddychom, okrem kúpeľov však v okolí stojí za návštevu napríklad zvláštny monument Dudinské travertíny. Určite oceníte aj kúpalisko Dudinka i neďaleký park s kostolom Hokovce.

Kde budete spať?

V Hoteli Flóra panuje príjemná rodinná atmosféra. Ubytovanie ponúka v izbách, ktoré sú moderne vybavené - tešte sa na satelitnú televíziu, chladničku, balkón a vlastnú kúpeľňu s WC a sprchou.

Na čom si pochutnáte?

V priestrannej jedálni hotela sa podávajú raňajky formou bufetu, kde si na svoje príde každý bez rozdielu. Obed a večeru si potom môžete vybrať z bohatého menu. Ochutnajte jedlá v klasickom domácom štýle pripravované výhradne v hotelovej kuchyni. Samozrejmosťou je prispôsobenie stravy vegetariánom, celiakom a ďalším alergikom.

Kde budete relaxovať?

Pre hostí je k dispozícii vstup do bazéna s teplotou vody 28 °C. Je tu tiež sedací bazénik s teplotou vody 36 °C a letnou terasou. Za príplatok je možné relaxovať tiež v saune alebo si objednať rôzne masáže a procedúry.

Niečo naviac

Ak vám behom pobytu chýba šport, zavítajte na udržiavané antukové kurty a požičajte si tenisové rakety a loptičky, alebo si požičajte bicykel a spoznajte na ňom okolie Dudiniec.

Hotel Flóra **

Hotel Flóra **

Kúpelná 101 , Dudince
Slovenská republika

+421 455 583 132

recepcia@floradudince.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
1 km
Zastávka
1 km
Zjazdovka
50 km