Ak si chcete na svojej dovolenke užiť dobré jedlo formou polpenzie a príjemnú atmosféru, neváhajte a vydajte sa do Penziónu Horec v obľúbenom stredisku Králiky blízkosti Banskej Bystrice, Nízkych Tatier a Veľkej Fatry v Kremnických vrchoch.

O ubytovaní

Penzión Horec sa nachádza len 2 km od pokojnej obce Králiky, blízko Banskej Bystrice (15 km). Z penziónu v tak výhodnej polohe musíte rozhodne navštíviť mesto Kremnica (16 km), kde sa dodnes razia mince, alebo Turčianske Teplice (36 km). O trochu bližšie však môžete spoznávať tiež prírodné krásy ako Králický vodopád či Kralickú tiesňavu (2,2 km), o 4 km ďalej sa potom nachádza ďalší vodopád, tentoraz Dolný Tajovský. Panoramatické výhľady na pohorie Veľkej Fatry a Nízkych Tatier dokresľujú skvelý zážitok, ktorý si z pobytu v tomto penzióne odnesiete. V zime si tu parádne zalyžujete, najbližší lyžiarsky areál Ski Králiky sa nachádza len 600 metrov od penziónu.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkových izbách s možnosťou prístelky, vlastným sociálnym zariadením, TV a WiFi. Celková kapacita penziónu je 40 lôžok.

Na čom si pochutnáte?

V štýlovej reštaurácii si pochutnáte na polpenzii zloženej z bufetových raňajok a večerí, pri ktorých si z ponuky vyberiete, na čo budete mať chuť. Nájdete tu tiež kaviareň.

Kde budete relaxovať?

Využiť môžete tiež relax v kúpacom sude pod šírim nebom, ktorý je vhodný ako pre rodiny s deťmi či zaľúbené páry, tak aj pre jednotlivcov.

Penzión Horec

Penzión Horec

Králiky 13077 , Králiky
Slovenská republika

+421 903 400 459

recepcia@penzionhorec.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Vzdialenosť od jazera
16 km
Zastávka
1,5 km
Aquapark
13,3 km
Zjazdovka
5,3 km