Soľná komora je jednou z najkrajších oblastí Rakúska. Užite si výhľad na hory z bazéna v Spa Hoteli Erzherzog Johann **** a čerpajte ďalšie výhody, ako je bohatá polpenzia, masáž, alebo zľavová karta Salzkamer Summer Card.

O ubytovaní

Spa Hotel Erzherzog Johann **** je luxusný hotel v obklopení alpských hôr a jazier, v pokojnom štajerskom mestečku Bad Aussee, v regióne tzv. Soľnej komory. Hotel je elegantne zariadený a kladie sa tu dôraz na tradíciu a rodinnú atmosféru. Jednoznačne najväčším lákadlom sú miestne nádherné jazerá, urobte si výlet k najväčšiemu štajerskému jazeru Grundl, a ďalším nemenej krásnym jazerám Sommersberg či Toplitz. Milovníkom turistiky nesmie uniknúť chodník Altaussee s perfektnými výhľadmi na Dachstein. V zime si vyhraďte čas na lyžovačku ako v skiareáli Loser, tak i Tauplitz. Nebudete sa vedieť rozhodnúť, kde ste si lyžovanie užili viac.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v izbe Classic s TV, minibarom, telefónom a vlastnou kúpeľňou s vaňou, fénom, hotelovými uteráky a WC.

Na čom si pochutnáte?

Tunajšie reštaurácie sa pýšia tradičnou štajerskou kuchýň zo surovín z miestnych fariem. Tešiť sa môžete aj na široký sortiment kvalitných vín. Za pekného počasia si jedlo užijete v ružovej záhrade alebo na terase.

Kde budete relaxovať?

V hoteli nájdete aj wellness centrum, kde si zaplávate v bazéne s nádherným výhľadom na Alpy. K dispozícii je vám tiež presvetlená telocvičňa a ujsť by ste si nemali nechať ani tunajšie relaxačné procedúry.

Spa Hotel Erzherzog Johann ****

Spa Hotel Erzherzog Johann ****

Kurhausplatz 62 , Bad Aussee
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Erzherzog Johann Betriebsges. m.b.H. IČ: 516400


+43 3622 525 07 674

info@erzherzogjohann.at

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
2 km