Obľúbený Hotel Plejsy *** je ideálnou lokalitou na skvelú dovolenku. Pobyt plný zážitkov s bazénom, vírivkou, saunami a výbornou polpenziou dopĺňa krásne prostredie Slovenského raja. Len 50 metrov od hotela nájdete ski areál s niekoľkými zjazdovkami, takže lyže si berte so sebou.

O ubytovaní

Užite si pohodový rodinný pobyt na Spiši a ubytujte sa v Hoteli Plejsy ***, ktorý leží len 17 km od dominanty oblasti - Spišského hradu. V okolí si užijete nádherné prechádzky prírodou, do Červených skál to budete mať len 10 km, najväčšie tunajší lákadlo je však Slovenský raj, od vstupu do tohto známeho národného parku je hotel vzdialený len 30 km. Ak by ste chceli objavovať okolité mestá, krásne mesto Prešov sa nachádza od hotela 38 km a nájdete tu všetky vyžitia veľkého mesta: nákupné centrum, športoviská a ďalšie relaxačné zariadenia.

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v jednej zo 45 štandardných izieb, k dispozícii je tiež 6 apartmánov a 7 rodinných izieb. V každej izbe sa môžete tešiť na satelitnú televíziu, WiFi pripojenie a vlastnú kúpeľňu so sprchovým kútom. Niektoré štandardné izby majú navyše balkón, z ktorého budete mať nádherný výhľad do okolitej krajiny.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si vychutnáte nielen krásny výhľad na okolitú prírodu, ale tiež poctivo pripravené pokrmy. Tešiť sa môžete na tradičné slovenské špeciality, aj na medzinárodné pochúťky. Kuchári vám na vyžiadanie s radosťou pripravia aj vegetariánsku či diétnu stravu.

Kde budete relaxovať?

Nádherné wellness sa postará o vašu pohodu - oddychujte vo vnútornom bazéne, vírivke či vo 4 druhoch sáun (fínska, parná, infra a bylinková). Na záver relaxujte na lehátku v tepidáriu.

Cestujete s deťmi?

Nudiť sa tu nebudú ani deti. Zabavia sa v bohatom detskom kútiku plnom hračiek. Nielen deti sa tu zabavia pri X-boxe alebo Wii.

Niečo naviac

Na šport nezabúdajte ani na dovolenke - zahrať si tu môžete napríklad bowling, stolný tenis, biliarde alebo air hockey. Pod šírim nebom nájdete multifunkčné ihrisko prispôsobené na tenis, basketbal, futbal a dokonca aj nohejbal. V tele vás poteší i požičovňa bicyklov, v zime požičovňa lyží.

Hotel Plejsy ***

Hotel Plejsy ***

Cintorínska 1173/3 , Krompachy
Slovenská republika

+421 911 240 021

recepcia@hotelplejsy.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Zastávka
1,5 km
Aquapark
54 km
Zjazdovka
50 m