Doprajte si parádnu rodinnú dovolenku v Penzióne Šilon v Ždiari. V cene sú raňajky alebo polpenzia, neobmedzený stolný tenis a množstvo zliav - do aquaparkov, wellness aj na splav po rieke Dunajec. Zlákajú vás tiež možnosti turistiky v okolí.

O ubytovaní

Penzión Šilon nájdete v tatranskej obci Ždiar, ktorá leží medzi Spišskou Magurou a pohorím Belianske Tatry. Je obklopený lesmi a nádhernou prírodou, takže tu zažijete ideálnu rodinnú dovolenku, aktívny výlet aj romantiku vo dvojici.

Navštívte napríklad krásnu Chodník korunami stromov Bachledka (5,5 km), prezrite Beliansku jaskyňu (7,5 km) alebo si urobte krátku túru na Slodičovský vrch (2,3 km) či Magurku (1,7 km). Zaujímavé informácie o histórii a prírode Belianskych Tatier sa dozviete v neďalekom Múzeu Ždiarský dom (350 m). Obľúbenými cieľmi turistov sú ďalej napríklad zámoček Hohenlohe (12 km), drevený kostolík sv. Anny (11 km) alebo Kežmarský hrad (21,8 km).

V zime si užijete zimné športy v niektorom z lyžiarskych stredísk, napríklad Skicentrum Strachan so 7 zjazdovkami len 1,8 km od penziónu. Ďalšími skvelými možnosťami v okolí sú lyžiarske areály Ski Monkova dolina (2,1 km) a Bachledka Ski & Sun (4,5 km). Spestrením môže byť aj návšteva Ski múzea (17,3 km) s expozíciou venovanou zimným športom.

Kde budete spať?

Pre hostí sú k dispozícii útulne zariadené izby s nádherným výhľadom na vrcholky Belianskych Tatier. Penzión ponúka ubytovanie v dvojlôžkových a trojlôžkových izbách, aj v izbách a apartmánoch pre 4 osoby.

Dvojlôžková izba meria približne 12 m² a môže byť vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými jednolôžkami. V izbe ďalej nájdete televíziu, šatníkové skrine, stolík s posedením a rýchlovarnú kanvicu. Súčasťou je aj kúpeľňa so sprchou alebo vaňou.

Trojlôžková izba je o niečo väčšia, má cca 15 m², a nájdete v nej manželskú posteľ a samostatné jednolôžko. Nechýbajú šatníkové skrine, televízia, rýchlovarná kanvica, stolík s posedením a vlastná kúpeľňa s vaňou alebo sprchovacím kútom.

Štvorlôžková izba (20 m²) ponúka manželskú posteľ a 2 jednolôžka, posedenie, televíziu, šatníkové skrine, rýchlovarnú kanvicu a kúpeľňu so sprchou alebo vaňou. Izba má navyše aj vlastný balkón.

Štvorlôžkový apartmán sa skladá z 2 oddelených miestností, a poskytne vám tak viac súkromia. Ani v tejto izbe nechýba televízia, posedenie, rýchlovarná kanvica, úložné priestory a kúpeľňa so sprchovacím kútom alebo vaňou.

Na čom si pochutnáte?

Penzión ma vlastnú reštauráciu, v ktorej si pochutnáte na domácej slovenskej kuchyni.

Niečo naviac

Na prízemí nájdete spoločenskú miestnosť, kde si vo voľnom čase môžete zahrať stolný tenis.

Penzion Šilon

Penzion Šilon

Ždiar 302 , Ždiar
Slovenská republika

+421 524 498 295

privat.silon@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Zastávka
0,7 km
Aquapark
32 km
Zjazdovka
2 km
Bežkovanie
3 km