Doprajte si dovolenku v Penzióne Agrothermal v kotline pod Tatrami. Bešeňová je známa vďaka geotermálnym prameňom, ktoré vás uvoľnia a dodajú potrebnú energiu. Vydajte sa preto za relaxom do miestnych kúpeľov. V cene máte raňajky priamo v penzióne a zľavové karty na vyžiadanie.

O ubytovaní

Penzión Agrothermal sa nachádza v jednej z najkrajších oblastí Slovenska – v Liptovskej kotline na pomedzí Nízkych Tatier a Veľkej a Malej Fatry. Vydajte sa do tejto kúzelnej krajiny za odpočinkom aj aktívnymi zážitkami. Blízko budete mať nielen nádherné prírodné zaujímavosti, ale aj slávny Aquapark Bešeňová (1,4 km), kde sa mieša zábava aj relax.

Liptov je právom nazývaný turistickým srdcom Slovenska. Tento vyhľadávaný región má čo ponúknuť ako športovcom, tak aj tým, ktorí si chcú na dovolenke predovšetkým oddýchnuť. Páčiť sa tu bude rodinám s deťmi, seniorom aj párom. Milovníkov prírody nenechá oblasť na pomedzí dvoch pohorí chladných. Tunajšia krajina poskytuje mnoho lákavých miest, ako je Demänovská ľadová jaskyňa (23 km), Kvačianska dolina (17,5 km), priehrada Liptovská Mara (15 km) alebo Lúčanský vodopád (6,3 km). Na bicykli aj pešo tu môžete objavovať jaskyne, rozhľadne, hrady aj múzeá.

Do 15 minút sa dostanete k prírodnej pamiatke Bešeňovské travertíny. O niečo ďalej sa potom nachádza archeologický park Havránok (5 km). Nechýbajú ani kultúrne pamiatky, napríklad Oravský hrad (36 km), skanzen Vlkolínec (18,8 km) alebo hrad Likava (14,8 km).

Skvelé zážitky sľubuje aj návšteva známeho aquaparku v Bešeňovej, kam to z ubytovania máte iba jeden kilometer. Vykúpete sa tu v 9 vonkajších aj vnútorných bazénoch s geotermálnou vodou. Vás aj vaše deti zabaví bazén s vlnobitím alebo tri parádne vonkajšie tobogany. Ak túžite po jedinečnom odpočinku zavítajte do miestneho wellness centra so saunou a masážami a dovoľte si zabudnúť na všedné starosti.

Pre ešte viac vodných radovánok navštívte najväčší areál vodnej zábavy v strednej Európe. Aquapark Tatralandia (17 km) sa chváli 14 bazénmi s morskou, termálnou či čírou vodou, 26 toboganmi a nespočetným množstvom ďalších atrakcií. Súčasťou je aj bohatá wellness zóna alebo Tropical Paradise, kde si kúpanie užijete za každého počasia.

V blízkosti penziónu sa nachádzajú známe lyžiarske strediská, ako sú Jasná (30 km), Malinô Brdo (17,5 km) alebo Donovaly (37 km). Ide tak o ideálnu polohu ubytovania pre všetkých milovníkov zimných športov. Na svoje si prídu ako skúsení lyžiari a snowboardisti, tak začiatočníci alebo rodiny s deťmi. Odmenou za športové výkony vám budú krásne výhľady na okolitú prírodu.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v útulných izbách s kompletným vybavením, súčasťou ktorých je satelitná televízia, posedenie, písací stôl a šatníková skriňa. Všetky izby disponujú vlastnou modernou kúpeľňou s vaňou alebo sprchovacím kútom. Vo všetkých priestoroch penziónu je možné využívať bezplatné pripojenie k internetu.

Vyberať môžete z dvoj, troj a štvorlôžkových rodinných izieb, na dovolenku teda môže vyraziť celá rodina.

Na čom si pochutnáte?

Po celú dobu pobytu si budete pochutnávať na bohatých bufetových raňajkách s čerstvými dobrotami. Zavítať do tunajšej príjemnej reštaurácie s vonkajšou terasou však môžete aj na obed či večeru, kedy si vyberiete niečo dobré z menu s tradičnými slovenskými a medzinárodnými pokrmami. Po jedle si doprajte pohár kvalitného vína alebo sviežeho drinku v útulnom bare.

Kde budete relaxovať?

Po výlete alebo dni na zjazdovke sa môžete zohriať v saune, ktorá je súčasťou hotela.

Cestujete s deťmi?

Väčšie deti sa vyšantia na ihrisku s hojdačkami priamo pred penziónom, s batoľatami oceníte detský kútik. Za príplatok si môžete požičať detskú postieľku.

Penzión Agrothermal Bešeňová **

Penzión Agrothermal Bešeňová **

Bešeňová 137 , Liptovská Teplá
Slovenská republika

+421 911 521 636

office@agrothermal.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 3 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Baby friendly

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,3 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
1 km
Zjazdovka
14 km
Bežkovanie
14 km