Potrebujete si oddýchnuť a zabudnúť na každodenné starosti? Ubytujte sa v penzióne Prameň a doprajte si poriadny oddych aj zábavu v aquaparkoch Bešeňová či Tatralandia. V cene balíčku máte tiež raňajky a vaše dieťa do 3 rokov bude mať pobyt s vami zadarmo.

O ubytovaní

Vydajte sa na dovolenku do Penzióna Prameň, ktorý nájdete v dedinke Liptovské Sliače len 10 km od Ružomberka. Penzión je skvelým východiskovým bodom pre výlety - navštívte aquapark Bešeňová (10 km), vydajte sa na turistiku k Liptovskej Mare (15 km) alebo preskúmajte Demänovskú ľadovú jaskyňu (30 km).

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v 11 útulne zariadených izbách. K dispozícii vám bude televíziu so slovenskými aj českými programami, chladnička a WiFi pripojenie. K dispozícii vám budú 2 - 4 lôžkové izby. Detská postieľka je na vyžiadanie.

Na čom si pochutnáte?

V prízemí penzióna ďalej nájdete reštauráciu, kde pre vás radi pripravia výborné raňajky s výberom z menu. Behom dňa v reštaurácii pečú chutnú pizzu. Po nej sa zdržte v bare na váš obľúbený nápoj.

Kde budete relaxovať?

Pokiaľ potrebujete poriadny relax, oddýchnite si vo vírivke alebo v infra saune priamo v penzióne. Doprajte si tu tiež masáže.

Cestujete s deťmi?

Vaše deti sa skvele zabavia v detskom kútiku či na vonkajšom ihrisku so šmýkačkou.

Penzión Prameň

Penzión Prameň

Nám. M. Benku 1385/1 , Liptovské Sliače
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Kelčík Dušan IČ: 45405069


+421 915 390 255

recepcia.pramen@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
7,6 km
Zastávka
4,8 km
Aquapark
7,6 km
Zjazdovka
13 km