Viedeň nikdy neomrzí - pamiatky, kaviarne, Práter a mnoho ďalšieho. Užite si pobyt v centre mesta v A&O Wien Hauptbahnhof, raňajky formou bufetu i biliard. Dve deti do 17,9 rokov sú zadarmo a celá rodina sa ubytuje pohodlne v rodinnej izbe.

O ubytovaní

Návštevy Viedne nikdy neomrzia. Rakúske hlavné mesto je posiate pamiatkami, luxusnými kaviarňami a nejedného návštevníka sem priláka zábavný park Prater. Aby ste toho čo najviac stihli, ubytujte sa iba 100 metrov od hlavnej stanice v A&O Wien Hauptbahnhof. Krásny zámoček Belvedere, Katedrálu sv. Štefana alebo nádhernú budovu Viedenskej štátnej opery budete mať v pešej vzdialenosti. V zimnom období rozhodne nesmiete vynechať vychýrené vianočné trhy, za ktorými sem cestujú turisti aj z ďaleka.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v dvojlôžkovej či rodinnej izbe s malým LCD televízorom, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou vybavenú sprchou, WC, uterákmi aj kozmetikou. Rodinná izba je dostatočne veľká aj pre štvorčlennú rodinu.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli vás čakajú prepychové raňajky formou bufetu, kde si pochutná každý.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je pripravený detský kútik.

Niečo naviac

Počas dňa môžete navštíviť bar v lobby, využiť tunajšiu knižnicu alebo si zahrať biliard. V hoteli vám zapožičajú aj bicykle, preskúmajte krásy Viedne napríklad aj na nich a stihnete toho z nádhernej rakúskej metropoly oveľa viac.

A&O Wien Hauptbahnhof

A&O Wien Hauptbahnhof

Sonnwendgasse 11 , Vídeň
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Allegro Vouchers s.r.o. IČ: 24655236


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 12 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detský kútik
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Zastávka
0,5 km