Užite si pobyt na Slovensku priamo pri Oravskej priehrade v Penzióne Slanický dvor, ktorý ponúka lahodnú polpenziu aj privátne wellness s vírivkou a fínskou saunou. Tešte sa aj na zľavy na rôzne atrakcie.

O ubytovaní

Štýlový Penzión Slanický dvor je ubytovací komplex priamo na brehu trblietajúcej sa Oravskej priehrady. Ubytovanie poskytuje v dvoch susediacich budovách – Slanická izba a Slanický dvor. Penzión je skvelým východiskovým bodom pre návštevu všetkých krás Oravy.

Len 25 km od penziónu leží Oravský hrad, ktorý patrí k najvýznamnejším pamiatkam hradného staviteľstva na Slovensku. O kúsok ďalej nájdete slávnu Oravskú lesnú železnicu (30 km). Tá je svetovým technickým unikátom a prevezie vás 7 km dlhou trasou s panoramatickými výhľadmi.

Zábavu aj relax vo vode hľadajte v Aquaparku Meander (28 km) s geotermálnou liečivou vodou, toboganmi a 9 bazénmi, vrátane bazéna s morskými vlnami, alebo v poľskom Aquaparku Chochołowskie Termy (30 km), ktorý ponúkne takmer 3 000 m² vodnej plochy.

V lete bude skvelým miestom na kúpanie aj samotná Oravská priehrada. Navštívte aj Slanický ostrov (1,1 km) s barokovým kostolíkom, v ktorom nájdete niekoľko historických a umeleckých expozícií. V zime sa zase môžete vydať na lyže do skiareálu Orava Snow (29,5 km) s 8,5 km lyžiarskych tratí alebo skúste malý areál Ski Pohoda Krušetnica (16 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v izbe vybavenej masívnym dreveným nábytkom a ladenom do prírodných farieb. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, malé posedenie a televíziu.

  • Dvojlôžková izba meria 18 m² a je vybavená pohodlnou manželskou posteľou. V prípade potreby je možné zvoliť aj variant s prístelkou.

  • Dvojlôžková izba s balkónom je výrazne väčšia – meria 36 m². Okrem manželskej postele v nej nájdete aj malú pohovku, aj táto izba umožňuje prístelku. Navyše má aj balkón s posedením a krásnym výhľadom na Oravskú priehradu.

  • Chata (52 m²) alebo malý domček v radovej zástavbe vám poskytne dostatok priestoru a súkromia. Na prízemí nájdete obývaciu izbu a vybavenú kuchynku, na prvom poschodí sa potom nachádzajú 2 samostatné spálne, z ktorých každá má vlastnú kúpeľňu. Ide tak o ideálny variant pre rodinu aj skupinu priateľov.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia ladená do ľudového štýlu sa nachádza v budove Slanická izba so slnečnou terasou. Pochutnáte si tu na tradičných slovenských špecialitách, ale aj na pokrmoch medzinárodnej kuchyne. Miestni kuchári varia prevažne z hydiny, rýb a diviny, no poradia si aj pri príprave bezmäsitých jedál. Lahodné víno zase okúsite vo vinotéke.

Kde budete relaxovať?

V areáli penziónu sa nachádzajú aj 2 vonkajšie bazény - plavecký a detský so šmykľavkou. Kto ale preferuje odpočinok vo wellness, ten by mal rozhodne navštíviť privátnu relaxačnú zónu s fínskou saunou, infrasaunou a hydromasážnou vírivkou doplnenú odpočinkovými ležadlami vo vnútri penziónu.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je pripravená zábava za každého počasia – zahrajú si na vonkajšom detskom ihrisku, no aj vo vnútornom detskom kútiku.

Niečo naviac

V penzióne sa konajú časté vystúpenia ľudových súborov a hudobníkov. Nejeden večer si tak budete môcť spríjemniť posedením pri živej goralskej muzike.

Penzión Slanický Dvor

Penzión Slanický Dvor

Slanická osada 2296 , Námestovo
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MP Slanický Dvor s.r.o. IČ: 51752506


+421 904 929 555

recepcia@slanica.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,9 km
Vzdialenosť od jazera
20 m
Zastávka
1 km
Aquapark
34 km
Zjazdovka
13,4 km
Bežkovanie
33 km