Ružomberok sa nachádza na dosah Národného parku Veľká Fatra a Nízke Tatry, blízko to odtiaľ je tiež ku Skanzenu Vlkolínec (UNESCO) a ku skvelým termálom a aquaparkom. Ubytujte sa v Penzióne Malino a tešte sa na chutné raňajky či polpenziu. Za príplatok využite privátnu vírivku.

O ubytovaní

Novopostavený Penzión Malino nájdete v Hrabovskej doline v blízkosti parádnych atrakcií ako je Ski & Bike Park Malinô Brdo (1 km), hrad Likava (5 km), Skazen Vlkolínec (5,5 km), Bešeňová s termálnym aquaparkom (12 km), Aqua-Vital Park Lúčky (13 km) či Lučanský vodopád (14 km). Na dosah je aj Národný park Veľká Fatra, Národný park Nízke Tatry, Liptovská Mara a Tatralandia.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z dvojlôžkových izieb či štvorlôžkových apartmánov. Každá izba má pohodlné lôžka, satelitnú televíziu, WiFi pripojenie a vlastnú kúpeľňu.

Na čom si pochutnáte?

Každý deň sa tešte na servírované raňajky a trojchodové večere, ktoré sa podávajú priamo v reštaurácii penziónu. Cez deň si tu môžete dať aj obed, kávu či niečo drobné.

Kde budete relaxovať?

V areáli sa ďalej nachádza veľká záhrada s posedením, altánkom a detským ihriskom. Vhod určite príde aj privátna vírivka, v ktorej si skvele oddýchnete.

Penzión Malino

Penzión Malino

Hrabovská cesta 29 , Ružomberok
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MALINO, s.r.o. IČ: 51003538


+421 948 009 007

info@penzionmalino.sk

Check In
15:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Vzdialenosť od jazera
1 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
29 km
Zjazdovka
1 km