Vydajte sa za krásou slovenských veľhôr priamo do srdca Liptova. V Penzióne Ravence *** si pochutnáte na skvelých raňajkách alebo polpenzii. Získate zvýhodnené vstupy do aquaparkov Tatralandia a Bešeňová. Dieťa do 6 rokov má celý pobyt zdarma a navyše si užijú detský kútik a ihrisko.

O ubytovaní

Penzión Ravence *** je skvelou voľbou pre tých, ktorí si chcú užiť všetky lákadlá regiónu. Penzión leží len 200 m od vodného diela Liptovská Mara, priamo v srdci Liptova. K Demänovskej ľadovej jaskyni sa dostanete za 3 hodiny krásnej pešej túry alebo za 20 minút autom, na Vodné mlyny Oblazy potom obdobne. Do fantastického aquaparku Tatralandia alebo do ZOO Kontakt to budete mať len 2,4 km, k vychýrenému termálnemu parku Bešeňová potom 15,4 km. V zime si skvele zalyžujete v 15 km vzdialenom skiareáli Jasná.

Kde budete spať?

Čaká vás ubytovanie v pohodlne zariadených dvojlôžkových izbách vybavených TV so satelitom, WiFi pripojením a samostatnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Penzión sa pýši vlastnou reštauráciou, ktorej menu je výnimočné špecialitami ukrajinskej kuchyne. Každý deň sa môžete tešiť na raňajky formou bufetu a servírované večere si vyberiete z dvojchodového menu. Kvalitnú kávu si môžete dopriať v štýlovej kaviarni Penziónu Ravence ***. V zime sa so šálkou horúceho nápoja zohrejete pri krbe, v lete sa zas usaďte na terase s výhľadom na okolitú prírodu.

Cestujete s deťmi?

Pre najmenších hostí je pripravený detský kútik.

Penzión Ravence ***

Penzión Ravence ***

Liptovský Trnovec 315 , Liptovský Trnovec
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
AS INVESTMENT s. r. o. IČ: 52482022


+421 944 444 830

riaditel.ravence@liptovnet.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od jazera
0,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
2,3 km