Hotel Spolcentrum *** leží v mestečku Svit uprostred podtatranského regiónu. Keď sa ubytujete v jednom z jeho pohodlných apartmánov, budete to mať blízko ku slovenským veľhorám aj do aquaparku Aquacity Poprad. Tešiť sa môžete na bohaté raňajky alebo polpenziu, vstup do wellness centra, vychýrené motokáry, hodinu športových aktivít aj na pestrú ponuku zliav, s ktorými si pobyt pod Tatrami ešte viac užijete.

O ubytovaní

Hotel Spolcentrum *** sa zapáči každému, kto hľadá komfortné ubytovanie s nadštandardnými službami blízko všetkých lákadiel Vysokých Tatier. Nachádza sa v malom mestečku Svit neďaleko Popradu. Atraktívna lokalita je prísľubom nezabudnuteľnej zábavy po celý rok.

Vydajte sa za turistickými, relaxačnými a v zime aj lyžiarskymi cieľmi. Vydajte sa na túry do Tatranského národného parku (12 km), kde si môžete trúfnuť napríklad na samotný Gerlachovský štít. Nemusíte však hneď zdolať najvyšší vrchol, lákavé sú aj menej náročné túry, napríklad k neďalekej Važeckej jaskyni (19 km), Mengusovskému jazeru (5 km), Štrbskému plesu (19 km) alebo k vodopádu Skok (19 km).

Ak si chcete dovolenku užiť vo väčšej pohode, skúste unikátnu podzemnú lanovku zo Starého Smokovca na Hrebienok (19 km) alebo spoznajte miestnu históriu v skanzene Pribylina (41 km). Za skvelým odpočinkom zavítajte do AquaCity Poprad (9 km), kde na vás čaká 13 bazénov a neuveriteľných 350 vodných atrakcií.

V zime to na zjazdovku nebudete mať ďaleko. Najbližšie sa nachádza slávny ski areál Lopušná Dolina (5 km) s freeridovým svahom s dĺžkou 900 m, o kúsok ďalej potom na rodiny s deťmi čaká veľa zábavy v Snowparku Lučivná (15 km). Profíkom sa bude páčiť v ski areáli na Štrbskom Plese (19 km) alebo Tatranskej Lomnici (19 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednom z priestranných apartmánov s pohodlnou posteľou, LCD televíziou, chladničkou a WiFi pripojením. Samozrejmosťou je aj vlastná kúpeľňa s vaňou. V každom apartmáne je možné mať jednu alebo dve prístelky. Niektoré apartmány disponujú aj balkónom alebo priestrannou terasou s výhľadom na hory.

  • Apartmán Standard s balkónom meria 50-55 m² a poteší priestrannou terasou. Skladá sa zo samostatnej spálne s 2 posteľami, obývacej izby s pohovkou a kreslami na posedenie a jedálenského kúta so základným vybavením. Do apartmánu je možné pridať až 2 pevné lôžka navyše.

  • Apartmán Komfort ponúkne oproti variantu Standard štýlovejšie vybavenie a interiér. Meria 50-65 m² a zahŕňa spálňu s dvojlôžkovou posteľou, obývaciu izbu s posedením (pohovka, kreslá) a jedálenský kút. Apartmán nemá balkón.​

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou ubytovania je moderná reštaurácia, kde pre vás denne pripravujú samé dobroty. Určite sa sem zastavte na chrumkavú pizzu alebo na niečo z bohatého menu. Vyberať si môžete z tradičných slovenských jedál i medzinárodných špecialít. V hoteli sa tiež pravidelne organizujú dni národnej kuchyne a niektoré talianske či ruské jedlá sa stali natoľko populárnymi, že ich už nájdete aj v každodennom menu.

Kde budete relaxovať?

Po dni plnom zážitkov a turistiky si doprajte zaslúžený relax v hotelovom wellness. Vaše svaly perfektne uvoľní hydromasážna vírivka až pre 8 osôb, svoje zdravie zase utužíte vo fínskej, parnej alebo aroma saune. Milovníkov otužovania nadchne studená sprcha priamo z vedra či ľadopádov. Návštevu wellness zakončite odpočinkom v relaxačnej zóne s ležadlami.

Niečo naviac

Zábava ďalej pokračuje pri bowlingu, kde si na dvoch dráhach môžete zasúťažiť s ďalším tímom. Pobavíte sa aj pri biliarde alebo na tenisovom kurte. Počas pobytu vám nebude chýbať ani posilňovanie - v hoteli si môžete zacvičiť v plne vybavenom fitness.

Hotel Spolcentrum ***

Hotel Spolcentrum ***

SNP 142 , Svit
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
REKREATOUR, s.r.o. IČ: 51683814


+421 527 152 003

recepcia@spolcentrum.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
9 km
Zjazdovka
4,5 km
Bežkovanie
4,5 km