Lazy pod Makytou, to je miesto, kde zažijete skvelú dovolenku v Javorníkoch v obľúbenom Hoteli František. Hotel leží uprostred tichej a nedotknutej prírody, kde si užijete nespočet výletov a turistiky. V cene máte chutnú polpenziu aj parkovanie.

O ubytovaní

Horský Hotel František sa nachádza uprostred malebnej prírody pohoria Javorníky len 5 km od hraníc s Českom. Ide o oblasť veľmi obľúbenú turistami aj cykloturistami. Počas výletov po trasách všetkých náročností sa pred návštevníkmi otvárajú nádherné výhľady na idylické doliny, horské lúky a rozsiahle lesy s bohatou faunou i flórou. Na bicykli aj pešo môžete zdolať vrcholy Kohútka (4 km), Stolečný vrch (5 km), Veľký Javorník (14 km) a Malý Javorník (10 km). Súčasťou Javorníkov sú aj Pulčínské skaly (17 km) s charakteristickými pieskovcovými skalnými útvarmi aj Čertovské skaly (22 km). Za lúkami plnými orchideí a ďalších vzácnych rastlín sa vydajte na Galovské lúky (10 km). V bezprostrednej blízkosti hotela leží lyžiarsky areál Ski Čertov Javorníky (1 km). Ďalšie možnosti zimných športov ponúkajú aj ďalšie dva vynikajúce lyžiarske areály SKI Centrum Kohútka (4,5 km) a SKI Centrum Javorníky (4 km). Okolie je pretkané tiež mnohých trasami pre bežkárov, najobľúbenejšia z nich je Beskydsko-Javornická bežecká magistrála.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej izbe s vlastným sociálnym zariadením a možnosťou prístelky.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si každé ráno pochutnáte na bufetových raňajkách. Večer sa podávajú servírované dvojchodové večere s možnosťou výberu z menu. Nájdete tu aj príjemnú kaviareň, kde si môžete dať obľúbený nápoj alebo niečo dobré pod zub.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je vnútorný bazén.

Cestujete s deťmi?

Na deti čaká v hoteli veľa zábavy a hier. Vonku sa nachádza multifunkčné ihrisko s umelým povrchom, trávnaté ihrisko aj trampolína. Nechýba ani obľúbené ohnisko. Vo vnútri hotela je herňa so stolným tenisom.

Niečo naviac

Milovníci zimných športov ocenia úschovňu lyží. Po dni strávenom v horách príde vhod televízna miestnosť s DVD prehrávačom.

Hotel František

Hotel František

Čertov 667 , Lazy pod Makytou
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Relax Čertov s.r.o. IČ: 48340847


+421 917 913 405

recepcia@hotelfrantisek.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,9 km
Zjazdovka
1,2 km