Užite si skvelú dovolenku vo Vysokých Tatrách neďaleko Štrbského plesa. Ubytovaní budete v Hoteli Sipox ***, kde vás čaká chutná polpenzia, odpočinok v Relaxcentre s bazénom a vírivkou, ale aj zľava na zapožičanie bicyklov a vstup do aquaparku. Dieťa do 5 rokov má pobyt zdarma.

O ubytovaní

Hotel Sipox *** leží v malebnom údolí rieky Mlynica v obci Štrba a ponúka nádherné výhľady na štíty Vysokých Tatier. Parádnu aktívnu dovolenku si tu užijete v každom ročnom období. Okolie hotela je pretkané množstvom turistických a cyklistických trás. Vydajte sa napríklad ku Štrbskému plesu (8 km), na Gerlachovský štít (25 km) či na Lomnický štít (30 km). V tejto časti Vysokých Tatier sú tiež vynikajúce podmienky pre horolezectvo. Nájdete tu tiež mnoho kilometrov bežeckých trás a veľa lyžiarskych areálov, napríklad Ski areál Štrbské pleso alebo Ski Starý Smokovec (30 km). V neďalekom Poprade (20 km) sa nachádza obľúbené AquaCity Poprad.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. K vybaveniu izby patrí televízia, WiFi pripojenie a telefón.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej hotelovej reštaurácii s terasou si pochutnajú aj tie najmaškrtnejšie jazýčky. Každé ráno sa môžete tešiť na vynikajúce raňajky formou bufetu. Cez deň je možné objednávať pokrmy z jedálneho lístka. Večer sa podávajú servírované večere s možnosťou výberu z menu. V letnej sezóne sa na terase organizujú obľúbené večery s grilovaním.

Kde budete relaxovať?

Po dni strávenom aktivitami v nádherných Vysokých Tatrách zaiste príde vhod oddych v hotelovom wellness centre. Nájdete tu krytý bazén, vírivku a fínsku aj parnú saunu. Športoví nadšenci si môžu dať do tela vo fitness.

Cestujete s deťmi?

Veľa hier a zábavy čaká na najmenších hostí v detskom kútiku.

Hotel Sipox ***

Hotel Sipox ***

Mlynská 468/2 , Štrba
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
GALAXY, s.r.o. IČ: 36191051


+421 52 779 1131

infohotelsipox@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,6 km
Aquapark
20 km
Zjazdovka
14 km